Wpis z mikrobloga

@Sondokan: Wiedza to potęga to na chwilę obecną nr 1 i chyba jedyny tytuł jaki mogę z czystym sumieniem polecić. Ukryty Plan jest bardzo fajny i ma wiele wariantów zakończenia, ale tak na serio jest na raz, bo długi początek, przez który trzeba przebrnąć za każdym podejściem zabija zabawę. To jesteś ty - nie mój klimat, ale odpaliliśmy ze znajomymi na imprezie i było ok. Więcej już w to pewnie nie
@Sondokan: @DESiGNER86: @vin42: @radziu_11: Wiedza to potęga wychodzi najlepiej, gram co jakiś tydzień i wszystkim się podoba. Frantics jest trochę gorsze, ale to inna gra, tutaj ważne jest machanie i przechylanie smartfonem w odpowiednim momencie, a nie wiedza. Do piwka w zupełności wystarczy. Po dwóch grach w Wiedzę, Frantics będzie wchodził za nią, a cena 40 zł jest baaaaardzo spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Shen
@Sondokan dla mnie To jesteś ty! To nr 1, następne w kolejności to Wiedza, to potęga! Mam Frantics, ale jeszcze nie grałem także nie oceniam. Singstar przeglądałem i zastanawiałem się nad nim, ale brak polskich piosenek w podstawce odrzucił mnie od zakupu.