Aktywne Wpisy
WielkiNos +278
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +675
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Ps. jesli ktos jeszcze tego nie zrobil zapraszam do komentowania i wykopywania. Musimy jak najdluzej utrzymac sie na glownej ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://www.wykop.pl/link/4206611/nowy-rodzaj-patologii-na-youtube-do-ktorej-dostep-ma-kazde-dziecko/
Po raz kojeny gratulacje dla kolegi @snierzyn za wykonanie dobrej roboty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gural #patostreamy #patostrimy #danielmagical
Dlatego jesli cos robic to z glowa , bo co za duzo to nie zdrowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)