Wpis z mikrobloga

Mirkowie z #wroclaw macie jakieś problemy z #netia (internet, tv)? Obecnie mam UPC, ale chcę zmienić bo taniej ;P
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bT4tgL: Śmieszna sprawa. 2 lata mialem netię na zaporoskiej i jedna kilkugodzinna awaria była. Prędkość też była w porządku. Teraz od 2 miesięcy mam netię w nowym mieszkaniu na gaju i też nie narzekam. Najlepiej sprawdź co sądzą sąsiedzi a nie ludzie na wykopie, bo to jest zależne od sposobu instalacji u Ciebie na osiedlu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bT4tgL: z netem mam sporadycznie problemy jak bardzo zwolni, no i prędkość pobierania nie jest oszałamiająca. Rzadko się zdarza, żeby tv nie przerywał, czasem tak mocno, że nic się nie da oglądać, robi się czarny obraz itp.
  • Odpowiedz
@bT4tgL tak jak @moriaxowy miałem Netie na zaporoskiej i ani jednej awarii, wszystko pięknie. A przenieslismy to na oporowska do teściów i ciagle narzekają na brak tv i sporadyczny brak neta
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@PanKara Obczaje ofertę, może mają jakiś fajny pakiet sportowy. Netia za 70 zł daje net, TV + pakiet sportowy z polsatami, eleven i jakieś inne. W UPC sam net 60 zł.
  • Odpowiedz
@bT4tgL: ja jestem w bliskiej okolicy Sky Tower i nie mam problemów z Netia. W przeciągu 4lat się zdarzyło chyba z 4razy ze internet padł na kilka godzin max i tyle.
  • Odpowiedz