@wyindywidualizowanyentuzjasta: A ty w związku z czym mnie wołasz? Ja tu nie przyszedłem dyskutować o przepływie ludności z/do Niemczech, tylko o nasilających się aktach terroru islamskiego w miastach zachodniej Europy.
@Trixie: hue hue głupie zakompleksione neuropki zachód taki wspaniały cudowny nic tylko małpować wszystko co robią.... a prawda jest taka ,że ten cały zachód to ch*j d--a i kamieni kupa gdzie była inkwizycja? gdzie głównie palono czarownice i robiono im próby wody? gdzie podczas epidemii czarnej śmierci masowo mordowali żydów obwiniając ich za zarazę (chodź odsetek śmierci był u nich identyczny) w takim strasburgu od sztycha spalono ich wtedy 2000....
@Trixie: no ma bo wrzucasz mem gdzie niby na zachodzie nic się nie dzieje a dzieje się wszystko ma swój początek.... a kraj nie jest dany danym ludziom raz na zawsze różne babylony asyrie, rzymy czy choćby IRP upadały i na ich miejsce przychodzili następni, nie działo się to z dnia na dzień (to wszystko proces który przeważnie zaczyna się od wewnętrznego gnicia) a zachód już gnije
@Trixie: piękny mem, idealnie opisuje z-----e umysłowe tych 2 stron prawactwa i lewactwa xDD. Jedni pierdoła o gwałtach pod wieżą Eiffla i o tym że Szwecja płonie, a kolejni że czarni z Afryki to wcale nie jest patologia i dzikusy xDD
To inaczej, zobacz sobie jaka jest umieralność na raka w naszym kraju a jak w krajach zgniłego zachodu :) ba, szwedzcy studenci medycyny przyjeżdzają do Gdańska zobaczyć na żywo raka szyjki macicy bo w ich kraju dzięki profilaktyce nie mają takiej okazji :)
Powiem tylko tak: odkąd zaczął się ten szum z uchodźcami to byłem już i w Berlinie, i w Hannoverze, i w Wiedniu... w wielu miastach Europy w różnych kierunkach. O ile czasem imigrantów na zachodzie widać, tak może tylko raz poczułem, że nie ma nad nimi aż takiej kontroli. W berlińskim metrze ~17. Wiem, pewnie zaraz zostanę zjechany statystyką, pewnie jak się mieszka to może być inaczej. Jednak z punktu widzenia jednodniowego
Uwierz mi, że z punktu mieszkańca tych metropolii też nie ma się czego obawiać. Co zresztą widać po poglądach tych mieszkańców i ich wyborach politycznych.
Ty tu przyszedłeś rzucać jakimiś prawackimi frazesami które są popularne na wykopie xD
Niemcy mogą czuć się bezpiecznej w swoim kraju niż polacy, ale to nie jest argument.
Ile było tych aktów terroru islamskiego w tym roku?
zachód taki wspaniały cudowny nic tylko małpować wszystko co robią....
a prawda jest taka ,że ten cały zachód to ch*j d--a i kamieni kupa
gdzie była inkwizycja? gdzie głównie palono czarownice i robiono im próby wody?
gdzie podczas epidemii czarnej śmierci masowo mordowali żydów obwiniając ich za zarazę (chodź odsetek śmierci był u nich identyczny) w takim strasburgu od sztycha spalono ich wtedy 2000....
no niestety geopolityka to suka
wszystko ma swój początek....
a kraj nie jest dany danym ludziom raz na zawsze różne babylony asyrie, rzymy czy choćby IRP upadały i na ich miejsce przychodzili następni, nie działo się to z dnia na dzień (to wszystko proces który przeważnie zaczyna się od wewnętrznego gnicia)
a zachód już gnije
Napisz jeszcze co za straszliwe rzeczy się działy w zachodniej europie przed narodzeniem Chrystusa xD
Dalej nie kumasz :)
To inaczej, zobacz sobie jaka jest umieralność na raka w naszym kraju a jak w krajach zgniłego zachodu :) ba, szwedzcy studenci medycyny przyjeżdzają do Gdańska zobaczyć na żywo raka szyjki macicy bo w ich kraju dzięki profilaktyce nie mają takiej okazji :)
@Partyzant91: ta, raz do roku :)
Uwierz mi, że z punktu mieszkańca tych metropolii też nie ma się czego obawiać. Co zresztą widać po poglądach tych mieszkańców i ich wyborach politycznych.