Aktywne Wpisy
krucjan +308
Właśnie dotarło do mnie, że żyje dosłownie jak na tych memach "man can live like this and see no issue" 🤔🥸
#mirkokoksy #polskiedomy
#mirkokoksy #polskiedomy
lagomorph +1221
TVN od południa szkaluje uczucia deweloperskie. Skandal. Redaktor jeszcze mówił pokazując wzrost cen w krakowie o 32% (rok rocznie), że coś komuś odjechało ( ͡° ͜ʖ ͡°) pokazali też, że polacy mają największe oprocentowanie kredytu hipotecznego w UE
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Trochę się nie pospieszyłam, ale nie zawsze było czasu i chęci na malowanie.
Ale obiecałam to wstawiam, nie ma że boli. ヽ( ͠°෴ °)ノ
W komentarzu proces tworzenia, przedstawiony w stylu "jak narysować sowę..." #pdk XD
#tworczoscwlasna #chwalesie #digitalpainting i oczywiście #wiedzmin3
Jest prosty jak konstrukcja cepa, ale mi wystarcza.
Komentarz usunięty przez autora
Ale poza tym świetnie wyszło. Daję plusika +
Tak czy siak rób to dalej bo wychodzi meega (ʘ‿ʘ)
W tablecie masz możliwość taką, że nacisk rysika na tablet wywiera wpływ na wielkość pędzla.
Czyli im bardziej naciskasz rysik i im mocniej malujesz, tym większy masz wskaźnik pędzla i tym większą kropkę robisz.
Dodaj do tego możliwość zrobienia linii i masz praktycznie nieograniczone możliwości.
Myszką albo klikasz albo nie. Nie możesz kliknąć bardziej. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#miszczpainta
@Scooterek: Wtf, ja rozumiem, że gra jest fajna i popularna, ale oczywiście to to powinno być otagowane #rodzimowierstwo i #slowianie...
Od kilku lat mam Wacoma Intuosa Pro.
Różnicę w użytkowaniu widać, ale kiedyś się nie wybrzydzało tylko kochało Pentagrama. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Misskiedis
Ale dobrze, jak następnym razem będzie coś związanego z klimatami słowiańskimi to zapamiętam, żeby nie pominąć tych tagów.
Pozdrawiam.
PS. Świetnie wyszło, zazdro umiejętności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie.