@catch: nie wiem, ale nie jestem chory, by dzielic się zyciem prywatnym i wrzucac to gdzie popadnie. Zreszta kobiety tak mają, żyją na pokaz :) bez urazy
@DzikiBomber Od soboty rano Facebook będzie pobierał opłaty. Jeśli masz co najmniej 10 kontaktów proszę wysłać im tę wiadomość. W ten sposób widzimy, że jesteś zapalonym użytkownikiem i logo będzie niebieskie i pozostaną darmowe. Omówione w artykule dzisiaj. Facebook będzie kosztować 0,01 ps za wiadomość. Wyślij tę wiadomość do 10 osób. Po wykonaniu się lampka zaświeci się na niebiesko. Inaczej Facebook uaktywni rozliczenia.
Masz jeszcze cały jutrzejszy dzień więc na spokojnie,
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
2018 rok, a ja dostaję taką wiadomość od "znajomego". Serio? To są jeszcze ludzie, którzy w to wierzą?
#facebook #facebookcontent #niewyczymie
XD
@Piottix: To chyba o "polskie szekle" chodzi, czyli 1 grosz, ale nie wiem na pewno (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Moja kropka teraz też już świeci się na niebiesko.
(。◕‿‿◕。)
Masz jeszcze cały jutrzejszy dzień więc na spokojnie,