Aktywne Wpisy
iErdo +1722
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej gałązce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
ArnoldZboczek +232
Nadeszła majówka, ruszam w trasę, u mnie kamerka przod-tyl gotowa. Ciekawe ilu debili do zgłoszenia nagra się w tym roku, bo w ubiegłym skuteczność zgłoszeń 100%. Szerokiej drogi i nie wahajcie się zgłaszać nagranych idiotów, bo wbrew opinii na wypok, o ile zgłoszenie na #stopagresjidrogowej jest zrobione prawidłowo, skuteczność #policja jest bardzo wysoka w karaniu drogowych poganiaczy i szeryfów.
#polskiedrogi #drogi
#polskiedrogi #drogi
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jakich praw, które ma syn, nie ma córka?
#bekazlewactwa #bekaznowoczesnej #polska #dobrazmiana #dzienkobiet #polityka
Ale w prawie kobiety są faworyzowane. Nie idą do wojska i idą wcześniej na emeryturę.
@mikw: I efektem tego cudownego rozwiązania jest to, że kobieta czasem w ogóle do pracy nie jest przyjmowania, bo może zajść w ciążę. No ale masz kobieto urlop, ciesz się. A może by tak lepiej było gdyby takimi zachowaniami pracodawców zajmowała sie po prostu inspekcja pracy,
Ale nie jestem pewien. Jakie jest Twoje zdanie?
A
Matką też może olać dziecko, zła może być matka nie tylko ojciec.
Syna nikt nie pyta o dzieciaki bo syn nie pójdzie na rok w cholerę na koszt firmy. Jeśli macierzyński przyslugiwalby w takim samym stopniu obu rodzicom to by i syna pytał.
Pokaż mi szkołę w której chłopacy mają informatykę a dziewczynki szydelkowanie xd
Ktoś musi z dzieckiem zostać, jak to sobie para zorganizuje ich sprawa ale naturalnie
@Im_CIA: Zasiłek macierzyński opłaca ZUS
Czyli nie powinna obchodzić swojego święta?
a nie, to też nie
ale może nie ma prawa do pracy w kopalni?
hmmm, chyba jednak też nie
to może w policji, straży czy innym trudnym zawodzie?
hmmm, chyba jednak nie
@Bemiko: Ktoś ci KAZAŁ zachodzić w ciążę? Nie. Świadoma następstw jakie to niesie, zdecydowałaś się na macierzyństwo, pewnie nawet ustalając z partnerem zasady. Teraz masz pretensje do społeczeństwa? Naprawdę?
Komentarz usunięty przez autora
@duncanidaho2: Nic co napisałeś nie ma odzwierciedlenia w moim życiu, ale zapewne znasz mnie lepiej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pokazałem to żonie u wybuchła śmiechem.
Weź sobie dwie tabletki.