Aktywne Wpisy
paincreator +1250
Hej Mirki i Mirabelki.
Wracam z #rozdajo
Z osób plusujacych ten wpis wylosuję dwie osoby które zgarną po słoiku miodu o którym mowa poniżej.
Tym razem nowość w mojej pasiece.
Postanowiłem zgodnie z między innymi waszymi sugestiami zacząć kremowac miód.
Do maszyny wpierw trafił wielokwiat wczesnowiosenny ale żeby nie było nudno postanowiłem zrobić go z dodatkami.
I tak w pierwszej partii mam miody z dodatkiem borówki , maliny oraz
Alg morskich =)
Wracam z #rozdajo
Z osób plusujacych ten wpis wylosuję dwie osoby które zgarną po słoiku miodu o którym mowa poniżej.
Tym razem nowość w mojej pasiece.
Postanowiłem zgodnie z między innymi waszymi sugestiami zacząć kremowac miód.
Do maszyny wpierw trafił wielokwiat wczesnowiosenny ale żeby nie było nudno postanowiłem zrobić go z dodatkami.
I tak w pierwszej partii mam miody z dodatkiem borówki , maliny oraz
Alg morskich =)
skrajnie-umiarkowany +169
Agencje nieruchomości to jest rak, babka za pokazanie mieszkania przez 15 minut chce "jedynie" 1% prowizji gdzie cena mieszkania to ~1,5 mln zł. 15tys za 15 minut robótki, i cyk fajrant.
#nieruchomosci #zalesie
#nieruchomosci #zalesie
Zamówiłem wczoraj przesyłkę za pobraniem za kilka stów i dostałem maila od UPS późnym popołudniem, że planowana dostawa na drugi dzień. No super, taką wysyłkę w kilkanaście godzin to ja rozumiem, tylko zero kontaktu ze strony kuriera...
Zjawia się po 8 rano, a ja w ferworze przygotowań do wyjścia do pracy bez gotówki kierwa. Pytam grzecznie czy może być później albo czy będzie jakoś w okolicy to się zdzwonimy i sam do niego podjadę. W ostateczności sam podjadę wieczorem na jakąś rampę UPS i odbiorę.
"Nic nie można, będę jutro" i błyskawicznie #!$%@?ł w podskokach z paczką... Żadnej elastyczności, zapowiedzi o której znowu będzie czy numeru telefonu...
Strona UPS to jakiś dramat. Trzeba specjalnie konto zakładać, układ strony koszmarny, nie można nic znaleźć o przekierowaniu czy ustaleniu godziny. Sprzedawca też umywa ręce, że nie ma możliwości ze swojej strony ustalenia godziny i kurierzy nie podają telefonów.
Jedynie informacja, że UPS podejmie jeszcze 2 próby doręczenia bez żadnych zapowiedzi i jak nie będziesz grzecznie czekać to #!$%@?. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gorzkiezale