Aktywne Wpisy
hitsmer +1310
Biedronka znalazła nowy sposób na robienie ludzi w chu*a. Mogli podać cenę za listek przy zakupie 50 sztuk XD
Czy UOKIK to się kiedyś weźmie za tych januszy biznesu?
#biedronka
Czy UOKIK to się kiedyś weźmie za tych januszy biznesu?
#biedronka
psiversum +76
Polski YouTube to jest mega syf. Kto to ogląda? Przecież te wysrywy nie mają żadnej wartości. Nawet te niby zabawne nie są wcale śmieszne i znacznie bliżej im do żenady. A już o kabaretach i standuperach nie ma co się rozwodzić.
Mam w subskrypcjach kilka polskich kanałów, prawdziwe perełki i cieszę się, że znam więcej języków niż ojczysty. Nawet ten durny, brzydki i zepsuty angielski się przydaje, bo znacząco powiększa pulę kanałów,
Mam w subskrypcjach kilka polskich kanałów, prawdziwe perełki i cieszę się, że znam więcej języków niż ojczysty. Nawet ten durny, brzydki i zepsuty angielski się przydaje, bo znacząco powiększa pulę kanałów,
1. Wchodzisz na iperfumy
2. Cena za 75ml to 169 zł
3. Otwierasz nową kartę w przeglądarce i na ceneo wyszukujesz tę samą perfumę.
4. Cena tej samej perfumy to 147 zł.
5. Wchodzisz to sklepu - faktycznie cena 147 zł.
6. Dla pewności odświeżasz wcześniejszą kartę z tą pefrumą i cena nagle zmniejsza się na 147 zł.
7. 22 zł zaoszczędzone.
Nie wiem czy było, czy nie. Coś dla osób, które z automatu zamawiają perfumy z tego sklepu, nie sprawdzając cen na ceneo. Jak widać warto, bo takie oto różne sztuczki są w tych internetach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dzienkobiet
#promocje
#iperfumy
#perfumy
Komentarz usunięty przez moderatora