Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +37
Nie udało mi się życie, zmarnowałam

Jinno +104
Po dwóch dniach już mogę z czystym sumieniem napisać że podoba mi się tutaj i zostaje na dłużej (。◕‿‿◕。)
źródło: cc768d79f0dd9f8f7f4a96287617398e626c07df4ab2acfe142f8de4c6b44017
Pobierz

- nie pluj na Polske! Jak możesz pluć na Polske! pedagagika wstydu!! Michnik to kłamca!! Twój ojciec był stalinowskim oprawcą itp!! Brat Michnika był stalinowskim prokuratorem!!
Tego typu wrzask pojawia się w każdej dyskusji. Plucie na Polske to może być wszystko. Powiesz, że jakiś tam Antoni Żubryd pracował w UB? Tak piszą w wikipedii. Plujesz na Polske!!! Jak możesz tak szkalować Polske ty stalinowcu?!!!
Powiesz, że Sendlerowa narzekała na antysemityzm i była w PZPR? Plujesz na Polske!! Antysemityzm nie istnieje, antysemityzm był na zachodzie a nie w Polsce. W Polsce wszyscy kochali Żydów.
Skąd się bierze taka histeryczna postawa? To tak jakby ci ludzie byli całkowicie niezdolni do jakiegoś samodzielnego myślenia. Jakby nie potrafili w ogóle nabrać dystansu, zastanowić się. Wszystkie tematy to tylko: "obrona Polski" i "szkalowanie Polski". Tylko to jest istotne. Nie jest istotne jak było. Prawda historyczna nie ma znaczenia. Nie jest istotne jak zrobić, żeby było lepiej. Istotne tylko czy bronisz Polski czy szkalujesz Polske. Bo jak szkalujesz to jesteś zagrożeniem dla Polski. Częścią wielkiego spisku przeciwko Polsce. Dramat.
#polityka #neuropa #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Mamy chyba jakieś 2 różne Wypoki. Ja widzę, agitacje polityczne po każdej stronie. Nawet bym powiedział, że lewica jest trochę bardziej aktywna na Mirko.
@Flypho: 85% mikroblogu zawalone spamem troli z neuropa i boli ich d--a, że ludzie odrzucają ich spam.
Inba bo kto nie jest oszołomem jak oni ten je z PISU hehehe