Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +20
#przegryw #przegrywpo30tce #pieklomezczyzn #takaprawda #wojna
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
#liceum #licbaza
@tylkopstryk: zależy jakie masz oczekiwania. Jeśli masz już pewną pracę i dogodny do niej dojazd to jest połowa sukcesu. Mnie to miasto szczególnie nie porywa, ale może to dlatego, że nie udało mi się tu nawiązać z nikim długotrwałej relacji, a jedyna grupa znajomych jaką miałam rozleciała się po roku i zostało mi tylko kilka osób do wspólnych spacerów.
Bielsko = turystyka piesza i wspaniałe widoki. Wsiadasz w 8 na dworcu, a za 30 min w wagonik górski i jesteś już z daleka od miejskiego zgiełku.
Bielsko = tanie zakupy w Czechach (smakowo i jakościowo piwo 8-20 zł, to w Czechach 3-12 zł). 50-60km
Drogi ekspresowe na Żywiec/Cieszyn/Czechy/Słowacja.
Duże wydarzenia to Katowice (1h pociągiem), lub Kraków (3,5h pociągiem/2-2,5 busem)
Świetna starówka z licznymi lokalami, każdy znajdzie coś dla siebie.
Komunikacja miejska kursuje zbyt rzadko, autobusy jeżdżą stadami.
Drogi do Katowic i Krakowa są uciążliwe, zwłaszcza ta ostatnia. Do Katowic bardzo wygodny dojazd pociągiem.
Komentarz usunięty przez autora
W Bielsku musisz mieć wieloletnie znajomości, aby ogarnąć sobie pacjentów inaczej, niz prywatnie, czyt. Kontrakty itp.
Wiec co tak naprawdę jest powodem?