Aktywne Wpisy
ultraknur3001 +341
Co parę dni jeżdżę 3 pasmową ekspresówką i za każdym razem mijam kilkanaście aut jadących środkowym pasem (nie wyprzedzają, nie ma zjazdu niedaleko)
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
kornel-mir +419
Wczoraj przyszła do mnie klientka która jest osobą niemą. Przyszła z karteczką, że chce tylko przedłużyć abonament na telefon bez żadnych dodatkowych usług itp. (Sporo płaciła bo coś 90-100zł za internet mobilny i abonament) Przedstawiłem ofertę najpierw taką co oczekuje ode mnie pracodawca ale Pani się upierała, że tylko abonament na komórkę. No to machnąłem ręką na procedury i przedłużyłem jej abonament (była miła).
A dziś współpracownik co ją wcześniej obsługiwał powiedział mi, że jak mogłem jej przedłużyć tylko abonament przecież to był potencjalny klient na "dodatkowe usługi" (bo był prawie idealny i jak brać wszystkie koszty całościowo w domu to by się jej nasza oferta opłacała) i od kierownika info, że nie powinienem tylko abonamentu przedłużać tylko coś do sprzedać a najlepiej naszą flagową usługę.
i tako ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#korpo #telekomy #orange #tmobile #play #plus
Super sytaucja, ale tagować to Ty się naucz.
Czyli zamiast dopakowac uslugi, zeby jej sie to faktycznie oplacalo, to zostawilem jak bylo.
Jesli to blad w opisie to pal diabli, ale jesli tak bylo @WoPi to #!$%@? nie szanuje w opor.
Teraz pani płaci około 40 zł zamiast 95
Ale tak jestem #!$%@? :(
#!$%@?, nie mógłbym pracować w takiej budzie, zwłaszcza obsługując emerytów czy osoby niepełnosprawne wiążące ledwo koniec z końcem.
Ciągne pare umów jednego seniora 51 rocznik i widzę w co się #!$%@?ł.
NC+ 230zł abonamentu, przyjmował wszystko z czym dzwonili + kurier już jechał z internetem mobilnym.