Aktywne Wpisy
OCieUj +78
Chciałem się tylko pochwalić bo na żywo to nie mam komu, bo i nigdy się nikomu nie przyznałem.
Przez ostatnie kilka lat, myślę że z 5, moim moim rekordem były 3 dni trzeźwości.
Przez ostatni rok(przed tymi 5 teraz) piłem w zasadzie codziennie, a ze 3-4 razy w tygodniu połówkę żubrówki. Sam.
Zaniedbanie się lvl 100. Stany depresyjne co chwilę. Nie potrafiłem wyjść gdziekolwiek bez alko. Spotkanie na kawe? Ale żeby tak
Przez ostatnie kilka lat, myślę że z 5, moim moim rekordem były 3 dni trzeźwości.
Przez ostatni rok(przed tymi 5 teraz) piłem w zasadzie codziennie, a ze 3-4 razy w tygodniu połówkę żubrówki. Sam.
Zaniedbanie się lvl 100. Stany depresyjne co chwilę. Nie potrafiłem wyjść gdziekolwiek bez alko. Spotkanie na kawe? Ale żeby tak
Ja byłm za Furym w trylogii z Wilderem, tak teraz zwłaszcza po tej wypowiedzi tuż po walce to sram mu na ryj #boks
Niech ktos da link do zapisow
Gorgona
Szybko wbijac na 20.00, ukradlem lapka mam na czym robic #makearmaforcesgreatagain
Moze bedzie potrzebny uber driver
#armaforces
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @3Mydlo3 @Madin5 @Lerla @ssmietana @BOOTanick @Adenocarcinoma @Jakses @MohammeT @epll @Sewoo @SzlachcicPolny @McBlyat @osmuletz @sagis @slesa @nielu @Bigby @arcaddius @przem9300 @Badass @JurijPietrowicz @Jogii @harrison @dotted @Wievioor @Nerax123 @effzet @Zari @Razorr @Ilddor @parasite @thislookslikeheresy @Syarho @Jemigrant @Felerowski @Saper9 @Jarzyna @mikkeboss @agentRJ45 @MalyGrubyKotekzPuszystymOgonkiem @