Aktywne Wpisy
Oltwk93 +234
#demografia #gospodarka #nieruchomosci #logikaniebieskichpaskow
Zawsze śmieszy jak wykopki łykają korwinizmy typu "kiedyś pensja męża wystarczała na utrzymanie całej 6 osobowej rodziny a teraz żona musi pracować i nie starcza nawet na 1 dziecko"
Kto obniżył pensje mężczyzn aby kobiety musiały iść do pracy? Żydzi czy lewacy xD
A kiedy były te czasy że z 1 pensji na w miarę dobrym poziome żyła przeciętna rodzina?
Zawsze śmieszy jak wykopki łykają korwinizmy typu "kiedyś pensja męża wystarczała na utrzymanie całej 6 osobowej rodziny a teraz żona musi pracować i nie starcza nawet na 1 dziecko"
Kto obniżył pensje mężczyzn aby kobiety musiały iść do pracy? Żydzi czy lewacy xD
A kiedy były te czasy że z 1 pensji na w miarę dobrym poziome żyła przeciętna rodzina?
źródło: Screenshot_20240722_165630
Pobierz
m4jkel +56
Czemu jak Włoch albo Francuz wypija codziennie po 2 lampki wina to jest spoko i to element jego kultury, a jak Polak napije się piwa to już ble i alkoholizm?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie

Macie jakiegoś sprawdzonego auto elektryka na Ratajach (jak dobry i sprawdzony to w każdym miejscu w Poznaniu). I standardowo, fajnie gdybym nie musiała sprzedać nerki, żeby naprawić auto.
Norauto będzie moja ostatnią deską ratunku. Halp
Wszystko co potrzebowałem to zrobił, ale nie wiem czy bym zaryzykował nerką za polecenie go i czy to nie za daleko
świece, przewody WN, filtr powietrza wymienione?
inny stwierdził: wyczyścić przepustnicę, jeszcze inny, że wyregulować linkę od gazu. Aż sama umieram z ciekawości :D