@Nosradamo: Nawet nie wiesz ile w tym obrazku ukrytej prawdy - robię mieszkanie od zera i trochę mi się źle wymierzyło wysokość kibla - no na moje jest ok, ale zapomniałem że mam narzeczoną robiącą fikołki. No i teraz jak siedzi to jej nogi dyndają ( ಠ_ಠ)
@Zeugma: chciałem jej podmurować stopień, bo kafli kuć nie będę na ścianie jak świeżo położone, ale powiedziała że sama sobie taki stołeczek kupi. Jak się wprowadzimy całkiem to poślę jakiś pic rel bo nie myślałem, że tyle osób zareaguje xD
@dwarfvulgar: Taa.. też robiłem pod siebie.. i szybko się przekonałem, że jak będę chciał sprzedać lub wynająć to ogłoszenie będzie zaczynało się: "Mieszkanie dla wysokiego/wysokiej!".. Np znajoma gotuje u mnie, do 2 półki wiszących szafek sięga stojąc na palcach, ale do ostatniej to już "maur, sięgnij mi X", lustro nieco za wysoko.. Ba, kurtkę chcąc powiesić to rzucała na wieszak. :D Zacznę gościom co
@maur: Ważne, że mam różową, która jak się kapła to zawołała tylko z kibla "dwarvulgar,chodź zobacz, zawsze jak bedziesz miał dobry poranek to Ci go poprawię" wchodzą a ona siedzi na kiblu z miną mówiącą "nie mam już do Ciebie siły"
@dwarfvulgar: #dajeszmalinacontent
@dwarfvulgar xD
@dwarfvulgar: Taa.. też robiłem pod siebie.. i szybko się przekonałem, że jak będę chciał sprzedać lub wynająć to ogłoszenie będzie zaczynało się: "Mieszkanie dla wysokiego/wysokiej!".. Np znajoma gotuje u mnie, do 2 półki wiszących szafek sięga stojąc na palcach, ale do ostatniej to już "maur, sięgnij mi X", lustro nieco za wysoko.. Ba, kurtkę chcąc powiesić to rzucała na wieszak. :D
Zacznę gościom co