Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +14
Ale jestem #!$%@?, czasem mi się przypominają moje zajawki i słomiany zapał, to aż mnie skręca. Robilam wszystko, boks, perkusja, strzelanie, gitara, malowanie, rzeźbienie, lepienie, #!$%@? muje dzikie węże, wszystko to znam tak na 10%. Jestem zażenowana samą sobą.
PorzeczkowySok +46
cztery sery, monsterek i Ferdziu, mmmmmmm (。◕‿‿◕。)
W wielkim skrócie:
Po całej przygodzie którą ostatnio niewątpliwie była kacja #wykopmu w której brałem czynny udział i stawiałem 1-wszy serwer testowy, zobaczyłem, że jest więcej graczy którzy chcą pograć w stare dobre gry, nie tylko MMO!
Coraz częściej przez mikroblogowe tagi, przewijają mi się stare klasyczne tytuły i zapytanie,"czy ktoś chce pograć"
Postanowiłem wyjść naprzeciw takim wyjadaczom i stworzyć serwis, oraz serwery gier dobrych, klasycznych tytułów na których od czasu do czasu będzie można rozegrać wykopowy weekendowy turniej!
Wczoraj mireczek @Krx_S zoorganizował turniej w RE-volt #mirkovolt Brawo! Wyniki ukażą się u nas na stronie jak tylko zostanie ukończona!
Chciałbym, aby wszystkie takie wykopowe inicjatywy mogły zbierać się w jednym miejscu
Tymczasowa domena to: http://grajzwykopem.ddns.net/
Proszę zainteresowanych o wejście na serwer discord, bo nie ukrywam poszukuję administratorów do serwerów poszczególnych tytułów!
https://discord.gg/5c99HMH
działające serwery:
-Quake 3 Arena [Działający, szukam administratorów, kolejny serwer jeśli ten się zapełni]
-Unreal Tournament [Działający, szukam administratorów]
-Counter-Strike 1.6 [Działający, szukam administratorów, niedługo mały turniej, który chce zoorganizować mireczek @Krx_S]
-Wolfenstein ET [Działający, szukam administratorów]
#technologia #gry #mirkovolt #grykrxa #staregry #retrogaming #grajzwykopem #unrealtournament #wolfensteinenemyterritory
Mam kolejną propozycję: po starcie serwera Mu mogę postawić serwer Open Transport Tycoon. Reddit ma już 2 serwery, my moglibyśmy też mieć. :) #openttd
Nie wiem czy wiesz, ale jeszcze kilka lat temu mieliśmy na wypoku prężnie działającą scenę tej gry. Tłumy ludzi na serwerze Surmy, pękający w szwach TeamSpeak. Stworzyłem kilka niezbyt grywalnych wykopowych mapek, a nawet skiny postaci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Katowaliśmy głównie instagiba. Zabawa była szampańska. Sprawdź tag "unreal", wpisy
Wszystkie wersje UT od 4.0.0 są zgodne z serwerem, czyli wersja z GOG też
I mam nadzieję, że do zobaczenia wieczorem na serwerze!
I strasznie nisko się oceniasz. Równo tam było :)
@levvvy już teraz zapisuje się na UT i Q3A :)
@woleratler: @Rabusek: Jak będę miał czas to mogę obskoczyć jakiś #!$%@? w UT :D
@Krx_S: w sprawie Unreala odeznij się do @surma, ale on jest głęboko zaszyfrowany więc może być ciężko :P
Komentarz usunięty przez autora
Chciałbym zebrać te wszystkie zapomniane serwery w 1 miejscu :)
@soplowy: sam jesteś zaszyfrowany ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@levvvy: Żyję. Gdybyś czegoś potrzebował, to pisz na maila z profilu (jestem ciągle online) lub na PM (zerkam rzadziej). I tak, dupa.69 na discordzie to ja, ale chyba będę musiał się zarejestrować :D