Aktywne Wpisy
Kagernak +77
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem
mickpl +940
Propsuję Panią Iwonę Srokę z zarządu Murapolu, która jakiś czas temu w Parkiecie mówiła, że stawiają na wysokie marże a nie wolumen, a potem pobiegła na transmitowaną live Komisję Infrastruktury gdzie przekonywała, że 0% jest bardzo potrzebne bo koło zamachowe gospodarki. Tym samym postawiła do pionu całe media, wygenerowała może ze 4 mln wyświetleń na twitterze i dostała nawet dedykowany odcinek w Kanale Zero XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Ktoś tu chwalił się kiedyś, że dostał rentę na swoje z------e.
Mam 26 lat, nie pracuję (kiedyś pracowałem bardzo krótko, ale rzuciłem, bo to nie dla mnie), nie mam wykształcenia (tzn skończyłem liceum, ale nie podszedłem do matury). Naturalnie zero znajomych, kobiet, c-----a kondycja (do fizycznej się nie nadaję) – krótko mówiąc ludzkie g---o. Zainteresowań też nie mam, odkąd skończyłem liceum jedyne co robię to lurkuję internety. Nie mam też żadnych oszczędności, kieszonkowe od mamełe przeznaczam na p--o. Jednocześnie moi rodzice są już na granicy tolerancji, bo nie chcą mnie utrzymywać, choć to tylko ich wina, że jestem takim zerem.
Jest szansa na tą rentę, czy nie?
#przegryw #renta #stulejacontent #s----------e #bezrobocie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: XD
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: tak, wszyscy są winni tylko nie ty, bait 1/10 bo odpisałem
@tenji: myślałem o tym, ale mam fobię społeczną i się wstydzę kamery. Ale generalnie to mentalnie i intelektualnie z pewnością bym się w patostreamach odnalazł.
@Nattana: to prawda, wizja, że przejadam normickie pieniądze jest kusząca, trochę bym jakiejś sprawiedliwości zaznał w tym świecie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Normik przegrywa nie zrozumie, macie pracę, znajomych, kobiety, a