Wpis z mikrobloga

@Flaminika: T-Mobile w pierwszy dzień miałem 50 Mb/s, potem spadało coraz częściej, pod koniec umowy, jak było 5 Mb/s to otwierałem szampana.
Pingi w CSGO były około 60-80, niewiele siadało, ale dało się grać.
Niby bez limitu.
@Flaminika: 2 lata mogłem w spokoju grać w csgo, ping 20-60, miesięcznie wykorzystywałem do 180gb lejka nie było. Ostatnie 3 miesiące zwiększyło mi się zużycie transferu bo kilka sezonów seriali się oglądało na netflixie i dodatkowo sporo gier na xboxa kupowałem i trzeba było pobierać i w tych ostatnich 3 misiącach zużycie wzrosło do 280gb z czego przy 240gb prędkość spadła do 1mb a po 260gb już do 34kb/s, na szczęście
@Flaminika: z tmobile spokojnie mogę grać, na 2600 mam pingi w okolicach 40-55ms w overwatchu. Na LTE agregowanym w okolicach 60ms
Leja nigdy nie dostałem, ale ja mam abonament firmowy. Tam chyba nie wchodzi to w grę, nawet jak pobierzesz 1TB
@Flaminika: Proponujemy zapoznać się z ofertą z 60 GB, która jest już dostępna od kwoty 50 zł na okres 24 miesięcy. Przez 2 pierwsze okresy rozliczeniowe abonament za 0 zł. Ochrona internetu oraz 3 pakiety IPLA przez 2 miesiące gratis. Jeżeli chciałbyś dodatkowo uruchomić usługę HBO GO, to w tej opcji jest ona dostępna za darmo przez 3 miesiące, później 20 zł.

Po wykorzystaniu przyznanego limitu danych, jeśli będziesz logował się
@Flaminika: wszystko zależy jakie nadajniki masz koło siebie ;) Ja swego czasu grałem na necie z Plusa/Cyfrowego Polsatu i bylo calkiem ok, ping w okolicy 50 ms, prędkość neta w godzianch szczytu do 30mbps, w nocy 14- bez problemu ale to dopiero jak wymusiłem zakres 1800mhz bo na standardowych nie chodziło to stabilnie :/
@Flaminika nie bierz gowna od tego CP. W mobilevikings maja za 50zl 80gb w dzien plus unlimited w nocy. Gram i w pubga i w ovka na tym streamujac neta z tel (bo mi sie zepsul palec lte, ale i tak jest spoko, choc wykorzystuje predkosc moze w 1/10). Lejka nigdy nie mialem, a 80gb na dziennym pekalo w ciagu 3tyg. Plusem jest oczywiscie brak abo ( ͡° ʖ̯ ͡
@Flaminika: Przed przesiadką na internet mobilny dobrą opcję będzie gdy sprawdzisz swój ruch danych, pobierz sobie program NetWorx który liczy ile danych pobierasz i wysyłasz, dzięki temu będziesz wiedziała czy dany pakiet ci wystarczy czy nie.
@Flaminika: nie bierz CP, nie polecam całym sercem
Jeśli masz zamiar korzystać z internetu do czegoś innego niż gry to jest tragedia. Prędkości w godzinach 14:00-23:00 u mnie to maksymalnie 1,5Mb/s xD
Nadajniki są u mnie strasznie przeciążone, zasięg teoretycznie przyzwoity, ale radzę sprawdzić jak tam się miewa sytuacja u ciebie przed podpisaniem umowy.