Aktywne Wpisy
Mantusabra +15
#przegryw podajcie jakieś synonimy do słowa przegryw. Mi ciekawe słowo przyszlo na myśl- cudak. Rzadko się używa tego słowa uguem, ale jest guem ciekawe asz asz
ignis84 +486
Hej, żyję ;-)
Mniej pisałam ponieważ nie czułam się zbyt dobrze, ale ból został całkiem nieźle spacifikowany. Czasem sobie o mnie przypomni, ale wtedy proszę o doraźny zastrzyk przeciwbólowy, oprócz tego na stałe jestem podłączona do pompy która podaje mi co godzinę morfinę. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka to jest ulga kiedy, tak bardzo nie boli.
Okazało się, że z naświetlań nici, mogą przynieść więcej szkody niż pożytku.
Zostaje jedynie operacja,
Mniej pisałam ponieważ nie czułam się zbyt dobrze, ale ból został całkiem nieźle spacifikowany. Czasem sobie o mnie przypomni, ale wtedy proszę o doraźny zastrzyk przeciwbólowy, oprócz tego na stałe jestem podłączona do pompy która podaje mi co godzinę morfinę. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka to jest ulga kiedy, tak bardzo nie boli.
Okazało się, że z naświetlań nici, mogą przynieść więcej szkody niż pożytku.
Zostaje jedynie operacja,
Pytam, bo kończy mi się umowa i jedyny lepszy internet od obecnego mogę jedynie w LTE, a nie wiem jak to wygląda bo całe życie miałam po kablu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #gry
Pingi w CSGO były około 60-80, niewiele siadało, ale dało się grać.
Niby bez limitu.
Leja nigdy nie dostałem, ale ja mam abonament firmowy. Tam chyba nie wchodzi to w grę, nawet jak pobierzesz 1TB
Po wykorzystaniu przyznanego limitu danych, jeśli będziesz logował się
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli masz zamiar korzystać z internetu do czegoś innego niż gry to jest tragedia. Prędkości w godzinach 14:00-23:00 u mnie to maksymalnie 1,5Mb/s xD
Nadajniki są u mnie strasznie przeciążone, zasięg teoretycznie przyzwoity, ale radzę sprawdzić jak tam się miewa sytuacja u ciebie przed podpisaniem umowy.