Wpis z mikrobloga

Nie mogę się doczekać dzisiejszego płaczu na grupkach liska

mamuooo lisk mnie oszukoł

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#kryptowaluty
#lisk
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mars10: człowieku udajesz jakiegoś krypto znawcę a jeszcze niedawno rozpisywałeś się na tym tagu (chyba przed tamtą konferencją). Dla mnie jesteś pajacem, nie wiem ile masz lat ani ile inwestujesz w krypto bo mnie to nie interesuje. Na drugi raz taguj to g---o #m----------i albo coś w tym stylu żeby takie "informacje" omijać z daleka.
  • Odpowiedz
@bartolama: tak tak, obserwuję tag od czasu kiedy kupiłem liska po 7zł i masa ludzi się przewinęła którzy tracili swój czas na jakieś głupie wpisy. Śmieję się z tego bo ja mam z tego kilkadziesiąt tys. a oni prawdopodobnie nic. Pozdrawiam trzymających, nie ma co ulegać panice :)
  • Odpowiedz
@bartolama: Właśnie szukałem tych wpisów i nie znalazłem także kawał ch*ja z tego mireczka jest. Pisałem już dawno że powinni z miejsca panować każdego kto namawia bezpośrednio do kupna jakiejkolwiek kryptowaluty.
  • Odpowiedz
@mars10: też tam wchodziłem czasami, żeby się pośmiać. Ilu tam naganiaczy to nie byłem w stanie policzyć. Samo januszostwo. W kwestii grup krypto, te na fb są najbardziej rakogenne i to się raczej nigdy nie zmieni.
  • Odpowiedz