Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +40
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Pacjent alfa rumuno 159 1.9 jtd 16v 150kunia polift
#motoryzacja, #alfaholicy, #alfaromeo, #diy, #kornatnaprawia
Czemu ludzie tego nie #!$%@?ą prewencyjnie? Mnie to kosztowało jakieś 300-400 zł brutto i była to jedna z pierwszych rzeczy zrobionych w tym aucie po przyjechaniu do Polski ¯\_(ツ)_/¯
W aluminiowym, starszym kolektorze w 1.9 JTDM 16V, klapy też są problemem - nie urywają się ale spada listwa i klapy blokują się w aktualnej pozycji. generalnie można się spotkac nawet, że auta z 2006r. mają