Aktywne Wpisy

Gustavo_Fring +14
Jakbyście zareagowali, gdyby podczas rozmowy o wspólnym zamieszkaniu z dziewczyną, nie chciałaby przeprowadzić się do was (kawalerka na własność), tylko zmusza was do wynajmu większego w dzielnicy gdzie jest więcej zieleni? Podział kosztu wynajmu około 70/30. Wychodzi około 5k z opłatami
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

maniek74 +99

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
(-‸ლ)
Do mnie trafił prawie 10 lat temu, jako inwalida. Przywiązałem się do głupiego gada :(...
Dajcie plusa na pocieszenie.
Niech mu woda będzie zawsze świeża, a ściółka ciepła.
źródło: comment_uWgkrF5d5SrT2yw0vMrHvRIcLPbPxtHq.jpg
PobierzZdarza mi się zjeść pasztet z królika. Ale gdyby mi zdechł "domowy" królik, to przez myśl by mi nie przyszło, żeby go patroszyć i gotować.
Nie mam nic przeciwko futrom, czy skórom, ale niech się tym zajmą hodowle. Zenek spoczął w całości pod ogrodzeniem, w kącie podwórka.
Co do polowania: Widok jest naprawdę niefajny. Co innego oglądać na National Geographic, jak lwy polują na antylopy, a co innego obserwować to z bliska. Wąż przytrzymuje ofiarę pyskiem, owija się kilkakrotnie w okół niej i zaciska, dosłownie zgniatając ją. Ten, co nazwał to "duszeniem" przypuszczam nigdy tego nie widział, bo "duszenie" w tym przypadku to poważnie niedopowiedzenie.
! Przy duszeniu wnętrzności nie wypływają przez odbyt.
Przy okazji: wąż to jest praktycznie jeden wielki mięsień, i jest niewspółmiernie silny w stosunku do swoich rozmiarów. Znajomy miał boa wielkości ok. 4-5kg, i ten wąż był silniejszy ode mnie - jak się postanowił zwinąć, to nie byliśmy w stanie go rozprostować.