Aktywne Wpisy

Gmeras +786
Byłem, zobaczyłem, powspominałem wiele. Przyniosłem jej stare okulary z domu (bo nowe zgubili w pierwszym szpitalu) i założyłem na twarz, zawsze chodziła w okularach. Wymalowana jak nigdy, makijaż dodał jej co najmniej dziesięć lat. Złapałem ją za złożone dłonie – nie były już ciepłe jak zawsze, tylko lodowate z wiadomych względów. Ale na twarzy miała w końcu spokój. To było nasze ostatnie fizyczne spotkanie. Jutro pożegnanie ostateczne – bez kontaktu wzrokowego ani
źródło: temp_file7961992155892953260
Pobierz
Soothsayer +16
jak myślicie co bardziej imponuje świniom? osobiście po 8 latach w branży uważam, że praca w IT działała raczej na moją niekorzyść podczas tańca godowego
pytanie
- własna firma w przemyśle metalowym 81.9% (556)
- klepanie kodu w zespole scrumowym 18.1% (123)

źródło: comment_7vINbai53NQfEJlw1obufwSzbuE3aiWF.jpg
Pobierzźródło: comment_7YDNh7NRo9L4PZelv4dTTGsN8HvbFrQK.jpg
Pobierzzawsze mnie zastanawia co trzeba miec w głowie by być motorniczym, ani to skręca, ani to nie hamuje
zero kontroli i tak jeździc 8 godzin w kółko
I nie zawsze 8 bo czasem 4 a czasem i 10. A same pojazdy szynowe to bardzo fajne rzeczy. Gdyby nie to, że nie mieszkam w samej Łodzi to już dawno bym był po kursie w MPK.
a co tu jest fajnego? pytam powaznie
zero przyspieszenia ,zero kontroli, wolne, hałaśliwe, tamuje ruch, w-----a wszystkich wokoło, całe miasto z------e słupami, rowerzysci w------------y sie na szynach, dziury wokoło torów, jeżdza jakoś po środku, w ogóle nie dostosowane do ruchu miejskiego, jebnie jeden, stoją wszystkie, komunikacja zastępcza, przystanki na srodku zamiast przy chodniku
moze to było dobre do wożenia ludzi do obozu albo węgla po elektrowni, ale wojna sie
https://www.youtube.com/watch?v=sBEbbKthnwE