Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +22
Postanowilam przeczytać lektury szkolne od nowa.
Właśnie skonczylam Kamienie na szaniec. Wiem, ze jest sporo kontrowersji wokół, ale mnie kompletnie zmiazdzyla (czytana ostatni raz 15 lat temu).
Zabrałam się za Wesele Wyspiańskiego, z racji ze mieszkam blisko.
Jak sądzicie, co nastepne?
#ksiazki #lektury
Właśnie skonczylam Kamienie na szaniec. Wiem, ze jest sporo kontrowersji wokół, ale mnie kompletnie zmiazdzyla (czytana ostatni raz 15 lat temu).
Zabrałam się za Wesele Wyspiańskiego, z racji ze mieszkam blisko.
Jak sądzicie, co nastepne?
#ksiazki #lektury
A piwniczakom z wypokczan.co aż ma końcowy odcinek jelita grubego rozsadzić. „Hurr dur jak oni się w ogóle mogo ruchać, ten związek jest pewnie udawany”
Tez czasem mam wrażenie ze komoda jest lekko upośledzony (patrz akcja z paprykarzem) ale ogólnie się wydaje całkiem spoko typem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oswiadczeniezdupy
Komentarz usunięty przez autora
beka z ciebie
@EugeniuszMotyka
@Nozar pokazuje swoje życie do tego nie znosi krytyki choć mówi że potrafi ja doskonale znosić, "przestrzega" FFD, ogólnie obraz wszelakich cnót ludzkich. Pewnie jak by nie miał kanału to nikt nie mógł by go oceniać że swojej perspektywy ALE MA I LUDZIE TO ROBIA BO MAJA DO TEGO PRAWO XDDDDDDDDDDD))¯_(ツ)_/¯
Tak jak nie ogarniam patronite, czy wysyłania prezentów, czy u innych streamerow pozdro 3.00zł, tak nie ogarniam że ból dupy może ktoś mieć o to co jakiś tam youtuber pokazuje. Nie pasuje = nie oglądać, proste xD
Ja
Komentarz usunięty przez autora