Wpis z mikrobloga

Trochę kisne z tego bólu dupy o komodę z #mocnyvlog . Gościu se żyje na luzie, hajs się ewidentne zgadza, posuwa cycatą blondynkę i ogólnie haj lajf.

A piwniczakom z wypokczan.co aż ma końcowy odcinek jelita grubego rozsadzić. „Hurr dur jak oni się w ogóle mogo ruchać, ten związek jest pewnie udawany”

Tez czasem mam wrażenie ze komoda jest lekko upośledzony (patrz akcja z paprykarzem) ale ogólnie się wydaje całkiem spoko typem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#oswiadczeniezdupy
  • 18
  • Odpowiedz
@Migajaca_dioda: Zbieram się do napisania postu na bólodupców z wykochan na szafę, którzy ciągną 500+ do swojej piwnicy lub jak nie mają 2 gówniaków to o tym marzą. Ten post jest preludium do tego. Na razie nie mam czasu, bo pracuję na socjal dla biedaków, ale wkrótcę to napiszę...
  • Odpowiedz
@Migajaca_dioda
@EugeniuszMotyka
@Nozar pokazuje swoje życie do tego nie znosi krytyki choć mówi że potrafi ja doskonale znosić, "przestrzega" FFD, ogólnie obraz wszelakich cnót ludzkich. Pewnie jak by nie miał kanału to nikt nie mógł by go oceniać że swojej perspektywy ALE MA I LUDZIE TO ROBIA BO MAJA DO TEGO PRAWO XDDDDDDDDDDD))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Migajaca_dioda a nie wpadłeś na to, że groß z komentujących pod tagiem #mocnyvlog ma zwykły polew z tego gościa? Obejrzyj kilkanaście jego filmów z kilku lat a zobaczysz pewną zależność, którą znajdziesz pod tagiem #scenariuszmocnyvlog Koleś może i żyje"na luzie" i "posuwa cycatą blondynkę", ale z miesiąca na miesiąc robi się coraz większym bucem.
  • Odpowiedz
@Migajaca_dioda: największą beka i tak jest z tego, że ktoś ma jakieś problemy i się spina w necie i mędrca z siebie robi, a wystarczy unsub i nie oglądanie tego, po problemie xD
Tak jak nie ogarniam patronite, czy wysyłania prezentów, czy u innych streamerow pozdro 3.00zł, tak nie ogarniam że ból dupy może ktoś mieć o to co jakiś tam youtuber pokazuje. Nie pasuje = nie oglądać, proste xD

Ja
  • Odpowiedz