Wpis z mikrobloga

@Auraiden: W każdej chwili (na pewno w tym tygodniu) może się pojawić news o SHL'u, co może spowodować duży hype, bo ludzie się przekonają, że warto uczestniczyć w aidropie SHL. Byłoby bardzo dziwne gdyby cena spadła po tych newsach.
@Pynkman: no jasne, nie jest to nowością, że obniżają kurs żeby dokupić, przecież przed chwilą był chamsko obniżony przez kilka ścian po 3-10k prl. Niestety na tak małej giełdzie takimi kwotami można manipulować.
My natomiast możemy grać na spadkach, ew dokupywać jak ktoś jeszcze ma z czego xD
@Sebqu: Też dokupiłem. Wprawdzie symboliczne ilości, ale odkąd zacząłem, to ze 108 pereł zrobiłem 142. Lepsze to niż ślepo holdować jak oczywistym jest, że kurs leci.
https://www.wykop.pl/wpis/30003145/na-hodl-wstrzymac-sie-do-jutra-z-kupnem-oystera-bi/106516843/#comment-106516843

@Sebqu: Ja sobie tak wesoło trzymałem lumeny od kilku lat. Ogólnie to spoko, bo rok temu o tej samej porze to bym za nie sobie mógł najwyżej ze dwa porządne obiady kupić, ale przeczekałem jak dobił do 0.9$, no bo na pewno będzie wyżej. No może i będzie, ale jakbym to wtedy za tyle opchnął i potem dalej grał na spadkach, to bym miał ich dziś ze 3-4 razy tyle-
@Pynkman: Wiesz, z tego co widzę, to trzeba mieć refleks szachisty, żeby Ci uciekła możliwość odkupienia się. Inna sprawa, że ja mam tego mało, więc większa szansa na odkupienie wszystkiego. Z drugiej strony- ostatnio się te walle dziwnie zachowują (wczoraj były 3, od wieczora za to stała już ścianka i stoi dalej), więc diabli wiedzą, czy zaraz nie będzie pompki... albo czy nie sprowadzą ceny na dno.