Aktywne Wpisy
Runaway28 +11
#przegryw wiem że to niepopularne na tagu jednak szkoda mi różowego paska na swój sposóbm mianowicie piszę o Lunie co odpadła już z eurowizji. Mimo tego że jest femoidem naczytałem się masę negatywnych komentarzy na temat jej wygladu. Nawet w jej wypadku byciem różową nie chroni jej przed ostracyzmem społecznym, nie licząć spermiarzy co by roochali co kolwiek co ma otwór między nogami. Ciekawe co to by było gdyby była chuopem...( ͡
Dobija mnie rutyna.. ale tak konkretnie. Nie wiem jak z tego wyjść, każdy dzień jest taki sam :/
6:00 Pobudka
6:10 Poranna toaleta
6:40 Śniadanie
7:00 Poranny przegląd interneta
8:00 Wyjście do roboty
8:40 Przyjazd do roboty, przygotowanie się do pracy
9:00 Praca
17:00 Koniec pracy
17:40 Powrót do domu.
18:00-18:30 obiadokolacja, zależy czy gotowy czy sam se coś gotuje
19:00 - Wieczorny przegląd interneta, trochę rozrywki czyli odcinek lub 2 serialu lub jakaś gierka.
21:00 Kładę się spać, przeglądam trochę neta na smartfonie
22:00 Zasypiam.
I tak od #!$%@? 4 lat dzień w dzień. Dzień po dni to samo.
W weekend zazwyczaj się lenie. Czasami jakiś wypad ze znajomymi czy coś, ale zazwyczaj mi się po całym tygodniu nie chce. Poza tym znajomych mam z tych pijących, a ja alkoholu unikam.
Dobija mnie to... Najgorsze jest to, że nie widzę żadnych szans na zmianę takiego stylu życia, eh #!$%@? mireczki... :(
#zalesie #zycie #gorzkiezale #smutnazaba
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
4:00 pobudka i prosto do pracy, wszystkie posilki jem w pracy, przegladam wykop, ogladam jakies glupoty na yt
22:00-00:00 w zaleznosci ile roboty wtedy ide spac
Pozdrawiam wszystkich pracoholikow.
6.25 toaleta
6.45 śniadanie
7.10 wyjazd do pracy
7.30 przyjazd do pracy i praca
15.30 koniec pracy
16.00 - obiad
17.00 - #!$%@? z różową lub druga praca
20.00 - trening
21.00 - mycie / powrót do domu
21.30 - spacer z psem i kolacja
22.00 - TV
00.00 - sen
Nie mam najgorzej.
Zaakceptował: sokytsinolop}
Kup pasy TRX - rano możesz zrobić trening (30 minut), zamiast przeglądania netu.
Jakieś popołudniowe wyjście ze znajomymi w środku tygodnia? Np. kręgle od 19-21 (bez alko bądź 1 piwo)
Jakiś kumpli nie masz żeby w tygodniu się spotkać i pogadać? My się raz na jakiś czas spotykamy bez kobiet w jakiejś pizzerii czy barze i gadamy o swoich sprawach (bez alko).
Jakiś rower po południu.
Hobby nie