Aktywne Wpisy

dondon +342
W wyniku dogłębnego researchu odkryłem, że oprócz Korei Południowej, jest jeszcze Korea Północna, która leży nad nią.
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
adam-pajac +17
#korea Widzieliście kiedyś koreańczyka z zakolami? Ja to chyba nigdy, silne mają te włosy zapisane w genach
źródło: koreanczyk
Pobierz

źródło: comment_fK5RKJ1bpvS01hjRa1xzu41M5aOUhdEE.jpg
PobierzSD 2017.2.3, unity 2017.3.0f3
źródło: comment_3wBllNRpw7wUa8MUYPp3aEmMjGAXh1mJ.jpg
PobierzPo to sa odpowiednie shadery do unity, ale glownie uzywa sie ich na terenie, tam gdzie sie przydaja (bo sa ciezkie w obliczeniach).
To co chcesz osiagnac Zalatwia sie osobnym id na obiekcie i wklepuje tam osibny material z teksturami faktury tej stali. Oczywiscie musisz tez poprawnie zmapowany obiekt. Masz tu
"This is a limitation of the triplanar node in Unity 2017. The triplanar node needs to use the GPU engine for 16 bit color and we were not permitted to use our GPU engine in Unity 2017.x. The new plugin we are creating for Unity 2018 will use the latest GPU engine, so you should see this fixed in 2018.1. "