Aktywne Wpisy

incar +827
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca.
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
źródło: temp_file1009130159625345894
Pobierz
Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#ikea #meble #pax
@radekrad: Jutro montujemy. Potem przekażę, ale pewnie dobra szafa. Kuchnię też mam z Ikei już ponad pół roku i póki co bardzo fajna i bez uszkodzeń.
Wydaje mi się, że przy płaskim gniazdku może ono nie przesadzać. Ewentualnie dziurę wyciąć i mieć gniazdko, maskując je tym wyciętym fragmentem. Może jakaś prostka klapka? Albo
Zespół IKEA
Co do kuchni to samo
źródło: comment_dixj7VkaiUwYPrp99U0oeOoUtwbRHk6W.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Mieliśmy projektantkę (nie polecam ogólnie), która nam pomogła zrobić kuchnię i właściwie wszystkie meble już wybrała - długości, szerokości itd. A w samym sklepie nam specjalista od kuchni jeszcze pomógł zmodyfikować tę kuchnię i wyszło
źródło: comment_kFkypSIoFg03nmdZ4AqlD0HrygLoWPXB.jpg
Pobierzźródło: comment_fENPfG78tyjPPGlRavbm2lVZwxZZMnXf.jpg
PobierzDziękuję bardzo za odpowiedź. Tak jak mówiłem, szafy są w dalszej kolejności, jeśli chodzi o urządzanie mieszkania. Na razie skupiam się na kuchni i kolorystyce ścian. Co do montażu mebli jeszcze rozważę, czy robić to samemu. Zobaczę, ile będę miał czasu za 2 miesiące i jeśli sporo to może spróbuję je samodzielnie skręcić. Zawsze warto się czegoś nauczyć. Bardziej się boję o przycinanie blatów i wycinanie miejsca na zlewozmywak czy płytę indukcyjną. Ale może temat do ogarnięcia.
O to dodatkowe miejsce się trochę obawiam. Mam 224 cm - 60 lodówka - 88 narożnik Ikei - 60 szafka = 16. Mogę tam wrzucić przyciętą szafkę, mogę wrzucić zaślepkę, a mogę zastosować szafkę 40 (zamiast
źródło: comment_c0JdLyz8itsQgnrFbJ1E2f8evOOYOmsR.jpg
PobierzWszystkie blaty są 60 cm, ale ta wyspa jest węższa i ma 40 cm.
Wyspa natomiast ma dwie szafki. jedną od strony kuchennej, a drugą od strony salonu. Głównie różowemu zależało na
źródło: comment_bpu4263QnUYbeh24jkdIyDej9l9bAFdI.jpg
Pobierzźródło: comment_8idRgd5EG6Sh2mD10Z44MehBAYoHOMxD.jpg
Pobierzźródło: comment_oYPmZqSbKT0kMZrf2gvXfHaiGonJhc65.jpg
Pobierz