Aktywne Wpisy

phaxi +134
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz
wujek_srednia_rada +506
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

Rozumiem, że komunikacja pomiędzy backendem w java, a front endem w React lub Angularze odbywa się poprzez REST API?
#programowanie #java
@KorelacjaProkrastynacji: tak średnio. Poprostu jeszcze nie znasz możliwości linuksa. Sam zobaczysz, że jak już wiesz co możesz zrobić to zrozumiesz elastyczność tego systemu.
Co do sedna problemu: czemu nie postawisz sobie tego lokalnie?
Jeśli jednak chcesz to na zewnątrz to są co najmniej
@Paczek_w_masle: Chodzi mi głównie o to, aby z czasem mógł pochwalić się tym portfolio przy staraniu się o pracę.
Musisz mieć mavena, chyba że eclipse wspiera spring boota.
Wchodzisz tutaj: https://start.spring.io/ i generujesz projekt. Pobierasz go i masz gotowy szablon aplikacji.
Potem w linii komend w
Maven czy Tomcat? Oczywiście cały czas mówię o możliwości odpalenia wirtualnego serwera obsługującego aplikację javy i frontend? (Chociaż ten front end, pewnie może działać niezależnie od backendu, skoro porozumiewa się z aplikacją postawiona na serwerze poprzez porty).