Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pytanie do #rozowepaski, głównie tych w #licbaza #techbaza , chociaż #studbaza też może być. Powiedzmy że poznajecie jakiegoś chłopaka co jest w waszym guście ale nie ma znajomych poza szkołą,a z tymi w szkole to tylko ma kontakt w niej. Nie wychodzi nigdzie (jedynie hobby) ale to wynika z tego że on nie ma z kim i nie ma odbycia jeśli chodzi o wyjścia?Czy by to was odstraszyło? Wstydziły byście się go przed kumpelami?

#rozowepaski #zwiazki #pytaniedorozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz

Odstraszyłoby was to?

• Tak 20.4% (28)
  • Nie 21.9% (30)
  • Jest mi obojętne jeśli ma ok charakter 57.7% (79)

Oddanych głosów: 137

• 33
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Wszystko zależy w 100% od laski na jaką trafisz. Są takie, które wolą siedzieć w domu, są takie które czasem gdzieś wyjdą, a są też takie dla których siedzenie w domu to męka. Każdy lubi coś innego, i nie ma nic w tym złego, bo o to chodzi by robić to co się lubi. Jeśli trafisz na laskę, która nie lubi przesiadywać w domu, jest towarzyska i takie tam to
  • Odpowiedz
@SzalonyAndrzej: ale czemu? Ja też przez dłuższy okres w życiu nie miałam znajomych, ani przyjaciół i z perspektywy czasu uważam, że nic złego w tym nie było. Wręcz przeciwnie - wolny czas inwestowałam we własny rozwój i hobby. Pomyśl czy na pewno Ci to tak bardzo przeszkadza bo tak czujesz, czy dlatego że środowisko tego nie akceptuje.
  • Odpowiedz
@kicioch: Czuję się z tym źle. Nie potrafię zainwestować swojego czasu w rozwój, nie mam chęci do tego. Wpadłem w błędne koło z którego nie mogę wyjść i w którym się kręcę już któryś rok. Każda próba zmiany szybko się kończy, bo uważam, że to nie ma sensu i się nic i tak nie zmieni.
  • Odpowiedz