Wpis z mikrobloga

@xBum: Mój stary to fanatyk bulkpowders. Pół mieszkania z------e suplami najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżące na ziemi bialko czy szejker i trzeba wyciągać w szpitalu bo mają zajebista bialko. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała buta ściągać xD bo myślała, że znowu
Re-volt - @xBum: Mój stary to fanatyk bulkpowders. Pół mieszkania z------e suplami na...

źródło: comment_56Luz95Kvb8y3Pj6oubPGnbox52pIhXA.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@consanto: Masz racje, ale nie znam nikogo kto jest w stanie zyc na samych twarogach i kurczaku. Bialko wychodzi nawet taniej niz normalne jedzenie i bez problemu mozesz dobic dowolna ilosc bialka bez efektu przejedzenia. Ponadto zazdroszcze jak potrafisz odmowic sobie masla orzechowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@consanto: Mirku napisałem ścianę tekstu i wykop jakąś aktualizacje akurat zrobił. Nie chce mi się pisać tego ponownie, w każdym razie dużo rzeczy jest tańsze niż w innych miejscach, a ja jako iż pracuję w terenie to o wiele lepiej jest mi wypić jakiegoś procha niż jeść po fastfoodach
  • Odpowiedz