Aktywne Wpisy
lubaxd +161
Pannoramix +40
Skąd nazwa "Wędrowne Motyle"? Tak funkcjonujemy w przestrzeni już 13/14 lat. Niby to nazwa dziwna. Ale ma konkretną genezę
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
Auto: #ford focus MK2
1.6 TDCi 109
2009 , przebieg 235k
#motoryzacja
Ps. Trochę miałem w majtkach bo ruch na trasie spory a mnie to na lewym pasie spotkało. Dobrze, że szybko udało mi się uciec.
@Stanley89: jeżeli przekręciłeś kluczyk, to zablokowałeś sobie pewnie kierownicę na chwilę - taki sobie pomysł przy dużej prędkości.
W sumie ciekawa sprawa to jest. Bo jaki jest sens blokować kierownicę jak kluczyk jest włożony?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Stanley89: To teraz już wiesz dlaczego benzyna z lpg.
Komentarz usunięty przez moderatora