Wpis z mikrobloga

XDD nie moge z tych chlopow co 2x w zyciu padli na otsie i tak to przezyli ze do teraz im sie reka trzesie i musza wylewac swoje zale o pvp XD
#mirkots
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Geron: wszystkich, którzy zabijają graczy bez powodu (nie chodzi mi o pojedyncze kille, tylko bieganie w teamie i polowanie na kogo się da) - nie pamiętam pojedynczych nicków
  • Odpowiedz
@MrKaban: no ja akurat zabijam graczy z powodu ze są rebornami, a zaczęło się od tego, że naszej gildi nie podobała się ich działalność polegająca na wykorzystywaniu swojej przewagi (wywalanie z expów, bicie randomów itd). Nie mówię, że kazdy raz zabity w tibi ma zostawac mistrzem pvp, aby sie zemscic, ale po prostu zabawne jest dla mnie takie przeżywanie deda w tibi od pvp, jak was smok z-----e to też
  • Odpowiedz
@Geron: Inaczej - pójdę na draga i padnę - moja wina, brak skilla/rzucenie się z motyką na wiatr, cokolwiek. Wjebię się komuś na resp i będę pyskował i padnę - moja wina, takie życie, prosiłem się - wyjdę z depo po poty i w----e się we mnie 5 h-lvli z paralem i 3x sd na ryj - tutaj absolutnie nie jest moja wina, tylko czyjaś "świetna" zabawa. Nie chodzi o
  • Odpowiedz
@MrKaban: Ziom widzę że nie wiesz kto to geron, nawet nie rozmawiaj bo szkoda 5 sekund na niego nawet reborny na niego plują, olej typa bo szkoda czasu
  • Odpowiedz
@hihi_jery: może dlatego, że nie składa się z graczy poszukują tibii (jak otserv) tylko z ludzi, którzy kiedyś grali w gimnazjum, są tu z zupełnie innych powodów, a po prostu złapała ich nostalgia i chcą pograć?

@Sinti: nie wiem kto na kogo pluje, ja tylko piszę co myślę, może ktoś zrozumie punkt widzenia casuali, może nie i tracę tylko czas na portalu ze śmiesznymi obrazkami - warto rozmawiać
  • Odpowiedz
@Sinti: wymieniłem go po prostu dla tego, że to była ostatnia z wykopowych i mirkowych edycji, tak ciężko to zrozumieć? I nie przypominam sobie aby reborni biegali w 67 osób i zabijali wszystkich dookoła, bo raczej jednak woleli oszczędzać fragi na gerona i jego kumpli. Na 3 edycji mirkots także to nie miało miejsca, więc o co wy się prujecie? Jedyne grupki prawdziwie random pkujace to może jakieś gadsu itp,
  • Odpowiedz
@MrKaban: W moim przypadku też uważam że warto rozmawiać, dlatego napisałem taki obszerny wpis który tak ich "bawi". Ale akurat geron to taki typ co po prostu lepiej obchodzić go jak g---o, bo inaczej cię pobrudzi. Też próbowałem z nim rozmawiać. Każdy próbował. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MrKaban: "że jak to się stanie pięć razy w 10 minut, to słabsi gracze się wylogują, stanie się to drugi, trzeci wieczór i nie wrócą"
wy mówicie o tym co się działo na któryś edycjach mirko / wykopotsa, czy k---a o swoim wyimaginowanym otsie na którym wszyscy was random pkuja?
  • Odpowiedz
@MrKaban: zajebista hiperbola, tylko k---a wasz problem random pk tak wyolbrzymiacie, ze az mnie w chuju skreca i mam nadzieje ze nikt tego waszego p---------a nie wezmie pod uwage, bo szkoda tych co nad tym pracuja, ze musza sie przejmowac waszymi postami, elo
  • Odpowiedz