Aktywne Wpisy
Horkheimer +93
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
jaroty +42
#usa
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
C-----O
Może ja jakoś za skoczysz ? Np w------l się z orkiestra na wykład i zacznij śpiewać (przyklad) czaisz o co mi chodzi ? No coś fajnego :)
@smoczewski: Wiem że nigdy o niej nie zapomnę ale postawiła poprzeczkę cholernie wysoko. Spotykałem się z innymi dziewczynami do tej pory, jednak żadna nie dorównuje jej i chyba przez to ciągle jeszcze bardziej ją idealizuje i tęsknię.
Czasem spotykasz na swojej drodze kogoś takiego. Ale jest to dosyć rzadkie zjawisko. Jak spotkasz to nie wypuszczaj. Jak wypuścisz to albo się pogodzić z tym albo spróbować od nowa złapać xd