Aktywne Wpisy
TeselACC +719
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +739
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
#tfwnogf #rozowepaski
Żeby to chociaż tak działało xD
Nawet świnie 2/10 celują w 5/10+
możesz zrobić test na portalu randkowym, wrzucić zdjęcia 9/10 i zobaczyć, że różowe same będą zagadywały także samotność by go nie spotkała
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@wyjde_z_przegrywu pełno jest takich przypadków, tylko ty patrzysz w kierunku potwierdzającym swoje własne teorie.
To ze to niebieski zarywa jest uwarunkowane ewolucyjnie, a nie #!$%@? kulturowo xD To wlasnie przez kulturę i te #!$%@? o równouprawnieniu role się zamazują.
Podchodząc do laski,
nikogo nie odepchnie swoim #!$%@?. Spójrz na takiego youtubera rafatusa, który bije, pluje na swoją różową szcza w pościel a i tak nigdy nie będzie samotny.
Co do podrywania to zgodnie z tym co napisałeś uchodźcy nie robią nic złego a gwałty są rzeczą naturalną dlatego nie powinni być karani bo przecież pokazują, że są silniejszy a słabsi (biali) po prostu wyginą.
@mamrotekk: kolejny geniusz. Zadne zwierze nie pyta samicy czy chce sie ruchac tylko bierze ja sila, i tak to wygladalo w czasach prehistorycznych, a nie, ze jakis prymitywny czlowiek zagadywal do rozowego. No naprawde gosciu zacznij sie uczyc historii bo to co tu pociskasz to sa
@wyjde_z_przegrywu Czyli jak zdobede kobiete ktora mi sie podobala od dawna to jestem kłamcą gwałcicielem i morderca xDD Co ja właśnie przeczytałem xDD niezły geniusz to ty #!$%@? jestes xDD. Za kazdym razem gdy próbuję podjąć z tobą dyskusje to #!$%@? mnie takie teksty jak ten. :D
Jestes sam bo jesteś
@wyjde_z_przegrywu Nie wiem czy wiesz ale ten wg festwal #!$%@? trwa od momentu kiedy powstała ludzkość xD