Wpis z mikrobloga

• 33
Ludzie są p----------i. Laska hejtuje taksówkarza, że przejechał kota, bo mu wbiegł na ulicę, i nie zatrzymał się mu pomóc. A co miał zrobić? Resuscytację i wezwać pogotowie? Zrobić pogrzeb? Ludzie w komentarzach też nie lepsi, życzą mu śmierci ()

#bekazpodludzi #rakcontent #koty
laress - Ludzie są p----------i. Laska hejtuje taksówkarza, że przejechał kota, bo mu...

źródło: comment_ivLfCS4ql7qQ6GTygiGbcMtze6KyCTXE.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@laress: swoją drogą raz zatrzymałem się, jak gościu przede mną przejechał kota. Też pod Carrefourem, ale w innym mieście. Do dziś prześladuje mnie ten widok. Kot konał w konwulsjach przez jakieś 3 minuty, charczał, z nosa wylewała się krew. Przetrącony kręgosłup, więc nic nie dało się zrobić, ale widok straszny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@laress: akurat ten typek przede mną tego nie widział bankowo. W sumie sam w pierwszej chwili nie wiedziałem co się stało. Prędkość jakieś 20km/h, przy jakimś płocie kot musiał wyskoczyć, płot przy samej jezdni, więc 0 szans na dostrzeżenie. Nawet dzieciak mógł wybiec i by nie zobaczył.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@laress: pewnie bo powinni mu pogratulowac..jebnij sie w czolo

@proba1 zacznijmy od tego, że tego postu w ogóle nie powinno być. A poza tym, nie jestem twoim znajomym więc pilnuj się ze słowami
  • Odpowiedz