Aktywne Wpisy
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis
aptitude 0
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
2 prezenterów docieka skąd się wzięła moda na epatowanie przekleństwami, przemocą ogólnie patologią. SZczyt bezczelności. Skąd to się wzięło? Ano z telewizji, która od lat przesuwa granice obyczaju, dobrego smaku i intymności.
To nie stacja TVN nie zaczęła pierwszego patostreamu- big brother? Celem tego”reality show” było to samo co pcha tą nieszczęsna młodzież przed kamerki- chęć zysku. Telewizja wykreowała potrzebę oglądania patoli- bo to tania sensacja i dobrze się sprzedaje, koszty produkcji znikome. To już kolejny raz jak telewizja umywa ręce od potworów, których sama stworzyła. Tak samo jest z „mową nienawiści”- telewizja celowo zaostrzała ton dyskusji a teraz prowadzą programy pod tytułem- jak zwalczać mowę nienawiści? Skąd się wzięła?
I oczywiście tłumaczą spadający poziom swojego przesłania i wartości tym, że wartościowe rzeczy są nieopłacalne. Poszli na łatwiznę a teraz odwracają kota ogonem. Wstyd!