Aktywne Wpisy

Karp_Molotow +297
Mam takie wrażenie, że kino po 2003 roku troszkę podupadło, a w ostatniej dekadzie to już w ogóle zatoczyło koło, kręci się głównie chłamo-blockbustery, filmy o superbohaterach (do porzygu) i remaki, które nie dorównują oryginałom. Oczywiście zdarzają się ambitne, dobre filmy oraz dobre wysokobudżetówki, ale tego po prostu jest za mało. W latach '90 film typu "Przebudzenia", dobre, dramatyczne kino z przekazem trafiał się co kwartał, obecnie to rzadkość. A jeśli dostajemy
Mieszkam z dziewczyną. Mieszkanie jest moje, ja płacę rachunki, ja kupuję większość jedzenia. Ona zarabia minimalną krajową (ona pracuje nieregularnie, kilka dni w tygodniu) i swoją pensję przeznacza praktycznie "na siebie".
Sytuacja z wczoraj:
Ja budzik 6:15, na 7 w pracy żeby zarabiać pieniądze, jak co dzień.
Moja dziewczyna spała do 12:00, wstała o 12:30, poszła do sklepu, zrobiła zakupy na obiad (za mój hajs) i przygotowała obiad.
Przygotowując obiad wstawiła relacje
Sytuacja z wczoraj:
Ja budzik 6:15, na 7 w pracy żeby zarabiać pieniądze, jak co dzień.
Moja dziewczyna spała do 12:00, wstała o 12:30, poszła do sklepu, zrobiła zakupy na obiad (za mój hajs) i przygotowała obiad.
Przygotowując obiad wstawiła relacje

Ja rozumiem, że macie ferie i walka w internecie trwa ale bez przesady...
#polityka #4konserwy #neuropa
@lakukaracza_: Zakopuje jak leci.
Nie przeceniaj nas zabciu ;)
@Lord6Infamous: Czekaj czekaj xD Pis zrobił ustawę o która jest megagównoburza i teraz powinien ogarnać jeszcze telewizję z zagranicy żeby powiedzieć, że tej gównoburzy nie ma i wszyscy na około się mylą xD?
Nie przeceniam, siedzę tu 10 lat wiem jak działa efekt fali i ferii.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zobacz jaką oni prowadzą polityke historyczną. Zydzi jako jedyne ofiary a jak masz wąty to uuuuuu antysemityzm
Nawet w zwyklej rozmowie w tvpis rabin nie chciał przyznac ze byly przypadki mordow zydow na zydach a przeciez tam byli nawet dowodcy obozow!!! no ale on
@Lord6Infamous: Dlatego zasrajmy polski portal znaleziskami o zydach które komentują te same osoby wrzucający te same memy i przemyślenia. Seems light xD
@CreativePL: Przeciez juz pisałem żabko, ze nie chodzi mi o wykop
@Lord6Infamous: Czyli spamujesz wypok bez większego celu. To o czym pisałem na początku, ale musiałeś odpowiedzieć mi z 5 razy w tym wątku zanim sam doszedłeś do tego wniosku.