Wpis z mikrobloga

https://www.wykop.pl/wpis/29682571/dzis-powstanie-zwiazku-wyglada-tak-ze-facet-musi-z/

@wyjde_z_przegrywu:

Dzis powstanie zwiazku wyglada tak, ze facet musi zagadac, musi byc zabawny i pomyslowy, miec fajna pasje i dobrze sie ubierac. To jego rola jest zapraszac i placic, musi robic praktycznie wszystko. Rozowy za to tylko ocenia, czy ladnie wyglada czy dobrze zapajacowal itd. Niektorzy powiedza, ze zawsze tak bylo, ale zapominaja, ze kiedys rola kobiety bylo bycie kura domowa. Dzis taka nic nie ugotuje, nie posprzata etc bo ona jest silna kobieta. Tak silna, ze nic nie robi. Do tego rozowe beda twierdzic, ze tak nie maja latwo w znalezieniu kogos. Zapomnialy dodac, ze szukaja Alvaro 10/10..

Serio prawie 1000 plusów () Tzn. ja wiedziałem, że wykop to siedlisko stulejek i niedowartościowanych samozwańczych samców alfa. Zdaję sobie sprawę, że dominują tu poglądy mocno patriarchalne i seksizm w tej najbardziej żałosnej "nosaczowej" formie (patrz cytat). Ale taki pozytywny odzew na skowyt rozgoryczonego przegrywa, jest dla mnie lekkim zaskoczeniem ¯\_(ツ)_/¯

Zapomnialy dodac, ze szukaja Alvaro 10/10

@wyjde_z_przegrywu: Ty zapewne szukasz, karyny 1/10?

#tinder #podrywajzwykopem
  • 24
Rozowe walczyly o rownouprawnienie, nie chcialy byc kura domowa, tym samym podryw i ,,zdobywanie" kobiety powinno upasc, wlasnie w ramach rownouprawnienia

@wyjde_z_przegrywu: Co to za Januszowa logika... To, że kobiety walczą o równouprawnienie, że chcą uczestniczyć i mieć wpływ na swoją rzeczywistość, że nie chcą być opiekunką niedorozwiniętego męża, jest powodem, by traktować je jak mężczyznę?
a ja nie chce byc opiekunem niedorozwinietego rozowego, bo tylko taki leci na pajacowanie aka podryw

@wyjde_z_przegrywu: Na tej Roksie, poznajesz te różowe? Czy na jakiej podstawie wysnuwasz te wnioski, bo strasznie mnie to ciekawi. Który typ kobiety w Twoim stulejskim mniemaniu jest najlepszy?
@anallizator: I w kółko to samo. Raz na tydzień ktoś się wyżali i później ktoś inny musi zrobić wpis "ale jak to tak można". Każdy ma inne doświadczenia z kobietami, też wpadam na dużo takich dziewczyn które opisywał poprzedni mirek, nie zgadzam się ze wszystkim co napisał, spotkałem też parę "normalnych" dziewczyn z którymi da się pogadać. ¯\_(ツ)_/¯ Niestety albo nie mam szczescia albo to jest ta dobra mniejszość.
@sidekick1980: Wiesz, chodzi o to, że normalny człowiek wie, że każdy jest inny itd. Ale generalnie rozwala mnie wysnuwanie wniosków o wszystkich współczesnych związkach i kobietach na podstawie pojedynczych przykładów i stereotypów. O płakaniu, że współczesna kobieta, to tak rozwydrzona suka, że nie chce nawet usługiwać mężowi gotowaniem, praniem i sprzątaniem, nawet nie wspomnę, bo to #!$%@? tak żałosne, że brak słów.
@anallizator:

Ty zapewne szukasz, karyny 1/10?

Po pierwsze, po #!$%@? ten przecinek?

Po drugie, jednak jest subtelna różnica pomiędzy w miarę zadbanym facetem 6/10, który chciałby po prostu znaleźć sobie ogarniętą laskę o wyglądzie co najmniej 5/10 (hipergamia, więc nie ma co wybrzydzać), a szlorką 5/10, która robi sobie korzystne zdjęcia u użyciem dwóch warstw tapety i fotoszopa, by wyglądać na 8/10 i teraz wydaje jej się, że należy jej się
Nawet jeśli ktoś wygląda 1/10, to ma prawo szukać kogo tylko chce i #!$%@? ci do tego :) Każdy chce najlepiej dla siebie i to chyba naturalne, że w poszukiwaniu partnera nie posługujesz się logiką i arytmetyką...