Aktywne Wpisy
blinxdxb +1
Dwa dni temu mój wpis (który był w gorących zniknął bez śladu i link podaje błąd 404. Co ciekawe dostawałem powiadomienia już po tym jak zniknął. Zgłosiłem do supportu i cisza. Na wykopie ciągle tylko cisza, rok czekam na odpowiedź od @a__s na temat aplikacji, teraz rok będę czekał na odpowiedź co się stało z moim wpisem Michale i Anno? @m__b
#wykop #wykop20
#wykop #wykop20
Nowy model na solidne zarobki - Brush2Earn. Jeśli będziesz szczotkował dłużej niż 2 minuty, zarobisz 200 sats.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
@wyjde_z_przegrywu:
Serio prawie 1000 plusów (╥﹏╥) Tzn. ja wiedziałem, że wykop to siedlisko stulejek i niedowartościowanych samozwańczych samców alfa. Zdaję sobie sprawę, że dominują tu poglądy mocno patriarchalne i seksizm w tej najbardziej żałosnej "nosaczowej" formie (patrz cytat). Ale taki pozytywny odzew na skowyt rozgoryczonego przegrywa, jest dla mnie lekkim zaskoczeniem ¯\_(ツ)_/¯
@wyjde_z_przegrywu: Ty zapewne szukasz, karyny 1/10?
#tinder #podrywajzwykopem
@Scorpjon: dobrze rozumiesz ;)
@wyjde_z_przegrywu: ale nie upadło i nie upadnie, a świat się nie zmieni, bo akurat Ty tego chcesz, pogódź się z tym wreszcie
@wyjde_z_przegrywu: Co to za Januszowa logika... To, że kobiety walczą o równouprawnienie, że chcą uczestniczyć i mieć wpływ na swoją rzeczywistość, że nie chcą być opiekunką niedorozwiniętego męża, jest powodem, by traktować je jak mężczyznę?
@wyjde_z_przegrywu: No i umierasz, nie miej złudzeń, że cokolwiek zdziałasz. Dopóki atrakcyjni goście nie będą mieć podejścia: "nie podrywam" - a, powiedzmy to sobie szczerze, nigdy go nie będą mieli - to Twoje stęki nie mają żadnego znaczenia
@wyjde_z_przegrywu: Na tej Roksie, poznajesz te różowe? Czy na jakiej podstawie wysnuwasz te wnioski, bo strasznie mnie to ciekawi. Który typ kobiety w Twoim stulejskim mniemaniu jest najlepszy?
@wyjde_z_przegrywu: chyba prędzej spreparować kolejny jęczący wpis o niedobrych różowych
@wyjde_z_przegrywu: nie piszesz, jak jest, tylko piszesz, jak Ci się wydaje, że jest - to nie to samo
@wyjde_z_przegrywu: raczej gówno prawda :)
@charmingman: nie uważam tak. Nie uważam, że w ogóle ktoś ma jakieś przypisane zadania...
Komentarz usunięty przez autora
Po pierwsze, po #!$%@? ten przecinek?
Po drugie, jednak jest subtelna różnica pomiędzy w miarę zadbanym facetem 6/10, który chciałby po prostu znaleźć sobie ogarniętą laskę o wyglądzie co najmniej 5/10 (hipergamia, więc nie ma co wybrzydzać), a szlorką 5/10, która robi sobie korzystne zdjęcia u użyciem dwóch warstw tapety i fotoszopa, by wyglądać na 8/10 i teraz wydaje jej się, że należy jej się