Wpis z mikrobloga

Mirki jak to jest z tymi #epapieros ? Przez 6 msc paliłem analogi i nikt w pracy nie zwrócił na to uwagi, przerzuciłem się na elektryka i co ? I nagle sru gru po ch*** to palisz to sama chemia!!! Przecież to gorsze niż fajki!!! Nie wiadomo co tam jest !!!11oneone . Próbowałem im wytłumaczyć że przecież to tylko glikol że zdrowsze od analogów. Są jakieś badania udowadniające że e fajki sa ,,zdrowsze" ?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Langusta90: Te badania to srogi c--j, robione zwykle przez firmy które to sprzedają, sam to jaram i w sumie lepiej się czuje niż po zwykłych ale nie licz ze znajdziesz coś rzetelnego, i coś czego nie podważą :v
  • Odpowiedz
@Langusta90: Kiedyś tam fama szła że para wodna się w płucach osadza, ale czy to prawda nie wiem, palilem jakieś 1,5 roku i refluksu żołądka się nabawiłem i ciężej mi się oddychało niż po analogach
  • Odpowiedz
@Langusta90: Paliłem 13lat analogi. Przez kilka lat paczkę czerwonych albo więcej dziennie. Przeszedłem na e-papierosa i wróciły mi zapachy i smaki, brak zadyszki, brak gula na gardle i porannej flegmy. Nie śmierdzą mi ciuchy. Jedyny minus czasami, że sucho w gardle i częściej pije. Pale E-fajke od 4 lat. Zaczynałem od 18mg a teraz jadę na zerówkach. Nic mi nie jest.
  • Odpowiedz