Wpis z mikrobloga

Były dwa spotkania Jakiego z ambasador Izraela dot. ustawy. Skutkiem tych spotkań ustalono, że prace naukowe i działalność artystyczna zostaną objęte specjalnym zapisem. Czyli mamy do czynienia z cyniczną i skalkulowaną grą Izraela.

"Kawa na ławę" teraz.

@szurszur

#polityka #neuropa #zydzi #antypolonizm
V.....o - Były dwa spotkania Jakiego z ambasador Izraela dot. ustawy. Skutkiem tych s...

źródło: comment_xEZDM3jwv7dxbAXoldXE60itjgnlrdg5.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Venro: Ja nie wiem czemu w ogole Jaki pojechał na konsultacje? czy polski MSZ wzywa na dywanik kogos z Izraela gdy nie podoba nam sie ich jakas ustawa? toz to kpina, przywołują swoich gojow do porządku
  • Odpowiedz
@Venro: No zapraszał po tych skandalicznych slowach. Ja zamiast zapraszania to bym wpierw oczekiwał przeprosin. A ta ustawa jest wadliwa. Co to znaczy dzialalnosc naukowa? To teraz kazdy antypolski paszkwil bedzie chroniony, ze jest dziełem naukowym a taki Gross sie przemianuje na doktora
  • Odpowiedz
@Venro: Dopuszczałem i taka możliwośc i pisałem, że jeżeli tak było to należy to teraz wykorzystąc.
Aczkolwiek ja piszac o ustaleniach wyraźnie pisałem, że chodziło mi o załatwienie tego na szczeblu Morawieckiego lub Kaczyńskiego. Co innego ograć Jakiego a co innego zawieśc Kaczyńskiego, który bardzo mocno Izrael wspierał.
Swoją droga założę się, że Kaczyński miał kłopoty ze snem tej nocy.
Można było próbowac sobie zapewnić słowną przychylnośc jak wtedy gdy
  • Odpowiedz