Aktywne Wpisy
Ketoprofen +14
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
Kolanka +294
Premier Morawiecki wystawił swój dom na sprzedaż, czyżby próba wyjścia z nieruchów na górce? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Sote
Shopper
Zen Cart
Jakieś porady/sugestie?
Z góry dzięki ;)
#pracbaza #sklepyinternetowe #pytanie #informatyka i może #programowanie
Akurat prowadzę na tym dwa sklepy i do małych sklepów to się nadaje, ale nie jest idealne, może prestashop sprawdziło by się lepiej? Trzeba pamiętać o tym, że wordpress generuje sporą ilość zapytań i trzeba trochę czasu poświęcić na jego optymalizację oraz zabezpieczenie.
U siebie miałem woocommerce, ale każą sobie płacić za obsługę subskrypcji, więc zrobiłem to w paypal i wstawiłem odpowiednie przyciski na stronie.
Podaj 3 przykłady znanych sklepów, które mają kod klepany od podstaw.
Przecież wiem o tym, bo pisałem że sam prowadzę dwa takie sklepy plus swoją stronę firmową, na której co prawda wywaliłem woocommerce, bo akurat w moim przypadku lepiej sprawdzają się przyciski paypal, które można sobie dostosować pod siebie. A pisanie sklepu od zera to raczej droga sprawa;) Chętnie korzystam z wordpressa, tylko trzeba być świadomym jego wad i wiedzieć co trzeba robić, aby to jakoś w miarę chodziło i
Niestety nie jestem klientem z Polski, bo bym kupił, chyba że to o coś innego chodzi: