Aktywne Wpisy
mateo2111 +141
Dlaczego nikt nie wymusza ograniczenia prędkości samochodów przez producentów? Po co w ogóle samochodom możliwość jazdy z prędkościami 200kmh+ nie licząc prądu wyjątków to maksymalna dopuszczalna prędkość na świecie to jakieś 150kmh. Przecież taka zmiana mocno zredukowała by ilość śmiertelnych wypadków tak jak na A1 jakby kierowcy mogli jechać maksymalnie te 160kmh
#wypadek #samochody
#wypadek #samochody
moll +257
Jestem załamany. Właśnie dowiedziałem sie,że narzeczona ma multum długów (oszukiwała ludzi, sprzedawała online rzeczy których nie miała), z banków wydzwaniają i zmienia co chwile numer. Nadal kłamie i oszukuje (teraz mnie). Sprawa byłaby prosta gdyby nie to, że jesteśmy na emigracji #uk i ... Mamy trzymiesięczne dziecko, które kocham nad życie i za nic w świecie nie chce go stracić. Sam sobie nie dam rady bo robie w gównorobocie za najniższą (z tego sie utrzymujemy) + benefity, ale to na dziecko i pilnuje żeby wszystko szło z tego na dziecko (mleko, ubrania itp). Boje sie, że ona mnie ściągnie w dół i wpadne w długi przez nią a dziecko będzie cierpieć. Chcę odejść ale jak? Dziecka nie oddam, sam nie dam rady bo praca a na opiekunke mnie nie stać... Nie mam nikogo w PL kto mógłby mi pomóc, rodzice chorowici i w podeszłym wieku, brak bliskich przyjaciół. Jestem w dupie. Macie jakieś pomysły? Proszę...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
2/10
Podstaw jej warunek. Albo weźmie to na klatę, albo zabierasz dziecko z powodu patologii jaka jest. Zbieraj w międzyczasie dowody, niech ona pokażę ci wszystko, jej długi i jej sposób działania, żebyś miał jakiekolwiek szanse. Jezu aż nie mogę tego zrozumieć, młoda babka pewnie i już szajbnieta. Dawaj ją do psychologa.