Aktywne Wpisy

MonazoPL +50
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz
tomwick55 +32
Ten cały Alex Haditaghi trzeba przyznać, że niezłą sobie młodą laskę znalazł. Także zaręczyny po 34 dniach, więc całkiem szybko
#ladnadziewczyna #mecz #zwiazki #blackpill #redpill
#ladnadziewczyna #mecz #zwiazki #blackpill #redpill
źródło: 1000027908
Pobierz

@nickszalinski: I nie chodzi o ISO w aparacie jakby co
@malinowaapp: Chodziłem regularnie, ale ostatnio przestałem, bo efekty słabe, a barber powiedział żebym się przez kilka miesięcy nie pokazywał jak ma coś z tego wyjść
U wszystkich bez większej różnicy, tylko ten jeden powiedział, żeby dłużej zapuścić.
Jakbym powiedział, że chce mnieć dłużsżą, to zapewne każdy by kazał zapuszczać.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli jest za krótka
będziesz musiał poczekać aż trochę odbije żeby nadać jej pożądany kształt. Żeby przyspieszyć wzrost - wyczesuj brodę kartaczem, drap nim skórę co poprawi ukrwienie i przyspieszy wzrost. Jeśli zależy Ci na natychmiastowym efekcie nie tyle długiej co gęstej brody - pofarbuj ją. Dzięki temu wszystkie włosy na brodzie będą miały jednolity
@BarbershopGentleman: Nie bo mam taki zajebisty przyciemniony icelandic blonde
@BarbershopGentleman: Na to już za długa
a) ma zbyt miękki włos,
b) ma zbyt krótki włos,
c) both of them.
Więc najlepszym sposobem na to jest zmiana kartacza.
https://gentlemanbarbersklep.pl/product-pol-188-Szczotka-Kartacz-do-Brody-Srednia.html
@BarbershopGentleman mądre słowa xD