Aktywne Wpisy
szynall +872
owocliczi +331
Pięść mi się zaciska widząc ten cwaniacki ryj namawiający ludzi na rzucenie pracy. Złamie życiorysy setki osób, które nie dość że się zadłuża to staną się pośmiewiskiem na tym tagu. To najbardziej toksyczny twór jaki powstał w internecie - mam nadzieję że jeszcze trochę i cały ten pseudobiznes skończy się banem na społecznościowkach a kolejne odnogi ośmiornicy ucinane stosowną ustawą.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Dzisiaj odbyła się moja druga wizyta kontrolna po laserowej korekcji wzroku metodą LASEK
wpis 1
wpis 2
Od operacji minęło dwa miesiące i tydzień
Z wady wzroku -3,75 i ćwiartka cylinder obuocz zostało mi okrąglutkie śliczne zero ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
Póki co mam efekt halo xD Nawet jak oglądam film z napisami przy monitorze rozwalonym na pełne podświetlenie, a akurat literki są na czarnym tle to lekka jasna mgiełka je spowija xD Liczę się z tym że może tak pozostać, byłam tego świadoma gdy decydowałam się na zabieg
Nie nabawiłam się żadnego zespołu suchego oka, kropelki nawilżające odstawiłam jakiś miesiąc po zabiegu, w tej chwili są mi zbędne nawet w sytuacji 12 godzinnego ślęczenia przed monitorem
Kolejna wizyta za osiem miesięcy :)
Co mogę Wam napisać? Póki co, moim zdaniem, to jest warte każdego bólu i każdych pieniędzy ᶘᵒᴥᵒᶅ
@Ocica: Jaka jest szansa na taki efekt? Jak długo zostaje? Generalnie chciałem sobie zrobić operacje na oczy ale właśnie ten efekt mnie
@Ocica: Z tego co czytałem to znika - jednym szybciej drugim wolniej.
Co powiesz o korekcji wzroku w Czechach? Ceny są tam o wiele, wiele niższe a i ludzie podobno tam jeżdżą bo właśnie taniej a jakość ta sama.
http://www.gemini.cz/
@przypadkowylogin: Pierwsze trzy doby po zabiegu
@Zydomasoneria: Ciekawi mnie gdzie chcesz iść :D Jaka procentowo szansa
@leesiuu: Mnie udało się zrobić zabieg w moim mieście, dodatkowo w promocji, cenowo wyszło mnie taniej niż w klinice którą podlinkowałeś, a generalnie ceny wydają się porównywalne
Ja bym się chyba decydował (o ile przejdę pozytywnie badania i nie będzie przeciwwskazań) na ten zestaw:
LASIK ReLEx SMILE (dożywotnia gwarancja)
5.084 PLN / 31.000
Jak tam halo?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora