Wpis z mikrobloga

Kolejny wpis z mojego akwarium. Roślinki zaczęły "buszować", jest moc ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Dokupiłem stadko platek, żeby córka miała się czym jarać jak będą małe. Z ostatniego rzutu kirysków nic nie przetrwało, albo się dobrze chowają. Zresztą już jest kolejna ikra. Udało mi się dostać w miare fajne tło, szukam czegoś lepszego. Prawy tył dosadzę czerwoną roślinę i chcę dać jeszcze gałązki, żeby przysłonićgrzałkę i rurkę od filtra. Tak wygląda akwa w tym momencie.

Pobierz siRcatcha - Kolejny wpis z mojego akwarium. Roślinki zaczęły "buszować", jest moc ( ͡...
źródło: comment_NK4PRfZYGdg1mj2HoLihBYT9CCngRS6e.jpg
  • 8
@Grzybek3213: jak juz wystartujesz to praktycznie grosze. Największy koszt to samo akwarium i dobry system filtrujący. Oświetlenie mam LEDowe, grzałka nie chodzi non stop tylko termostat ją załącza, filtr to praktycznie tylko wirniczek. Kupuje raz na pół roku suchej karmy, i raz w miesiącu mrożone robaczki. Co dwa tygodnie muszę odnowić bimbrownie i to jest koszt kilograma cukru i małej paczki drożdzy na miesiąc (ale jak chcesz jeszcze te pare groszy