Aktywne Wpisy

akNe +429
Ciągle trudno jest mi w to uwierzyć, ciągle boję się to powiedzieć na głos, ale JEST DOBRZE.
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor
źródło: IMG_1199
Pobierz
Bunch +373
Pajac nie mógł wyjść po szkle że szklanki więc produkował pajęczyne po której się wspinał, ale się skończyła. #zwierzeta
źródło: temp_file7929173096012856547
Pobierz

Połączenie padło równo o północy i nie wstaje.
#wroclaw #wroclaw #multimediapolska #krzyki
to już wszystko wiadomo: awaria - https://www.facebook.com/downdetectorPL/posts/2005297536354857
Widać, że we Wrocławiu ostatnio musi być problem z Internetem.
Jak nie Netia i koparka uszkadzająca światłowód, to awaria Multimedii.
Oczywiście wtedy, kiedy mam ostatnią dobę na skończenie pracy magisterskiej...
ciekawe, u którego dostawcy we Wrocławiu jest najbardziej awaryjnie...
Czy transakcja zablokowana ostatecznie w ramach przeciwdziałania praktykom antymonopolistycznym ( ͡º ͜ʖ͡º)
oczywiście jeśli one są planowane, bo na to wskazje regurność tych zdarzeń oraz czas ich trwania.
jakoś banki np. informują z wyprzedzeniem, jeżeli maja zaplanowane zmiany i muszą na jakiś czas wyłączyć dostępność usług.
Nie wiem czy moga informowac, uderz do nich i daj znać. Mam serwer NAS w domu i on mnie powiadamia od kiedy do kiedy nie ma
@miknyt: @Wychwalany: @Basteq: Mogliby, ale nie muszą ¯\_(ツ)_/¯