Aktywne Wpisy
xiv7 +71
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
Mega_Smieszek +212
W związku z wysłaniem wczoraj wieczorem licznym maili do różnych redakcji przyszła dzisiaj pierwsza odpowiedź.
Przedstawiam rezultat przeprowadzonej rozmowy telefonicznej:
TVP pragnie zorganizować program "To jest temat" realizowany na miejscu, prawdopodobnie przed domem państwa Kościuszko. xD W związku z powyższym poszukują:
- sąsiadów pani Bożeny i państwa Kościuszko oraz mieszkańców tej miejscowości
- chętnych Wykopowiczów do wystąpienia w programie
- pani Redaktor zwróciła się również z pytaniem czy dysponujemy danymi pani Bożeny, w szczególności jej numerem telefonu
Nie ma na razie ustalonej daty realizacji programu, aczkolwiek planowana jest na luty. Mam być informowany o dalszych szczegółach.
Wszystkich zainteresowanych, jak również osoby mogące dostarczyć informacji gorąco zapraszam na priv.
Pozdrawiam ogromnie Was wszystkich!
Jesteście absolutnie wyjątkowi, jestem dumny z Waszego zaangażowania i żmudnej pracy jaką wykonujecie.
Prawdziwym zaszczytem jest tu być z Wami!
Wasz uniżony,
Pozytywistyczna Metamorfoza
--------------------------------
Dziękuję ogromnie za wyrazy Waszego wsparcia! Bardzo dużo to dla mnie znaczy.
Chciałbym również gorąco podziękować za nieocenioną pomoc @strachu8 @booYa_CTD @powsinogaszszlaja jakiej mi udzielali w trakcie krótkiego wygnania.
Dziękuję również @Moderacja i @a__s za wykazanie się niezwykłą mądrością oraz salomonowym podejście do sprawy. Dziękuję ogromnie!
#wypokszwadron #wykop #moderacjacontent #afera #psycholezuwagi #wykopszwadron #telewizja #tvpis #oswiadczenie
https://mirkolisty.pvu.pl/list/CA7u20MURQjeNPK8
NANI ?!!!
Jak uciekłeś z łagru Michała ???
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
Uciekłem przez serwerownię i ukryłem się w zbożu. xD
A poważnie, to jestem niesamowicie wdzięczny Moderacji. Dzięki nim możliwa jest moja dalsza efektywna praca nad tą sprawą, a co za tym idzie można powiedzieć, że Moderacja aktywnie włączyła się w pomoc pani Bożenie. Moderacja: Teraz macie przechlapane, Was też Kościuszki będą nękać. xD Teraz nie macie już
Wow, spory progres.
dobra robota, naprawdę fajnie i pocieszająco widzieć, że taka mała społeczność niby gówno-portalu może coś realnie zmienić kiedy miliony na wyborach tego nie potrafią. tak trzymać
@kopalina @bizonsky @Koziolek_Matolek Szalenie Wam dziękuję!
#wypokszwadron