Aktywne Wpisy
szymski1 +54
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +77
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
#angielski
@nicky_santoro:
The Article Book: Practice toward Mastering a, an, and the Revised Edition
by Tom Cole
Three Little Words: A, An, and The (A Foreign Student's Guide to English Articles)
by Elizabeth Claire (Author), Richard Greenwood (Illustrator)
'A' and 'The' Explained: A learner's guide to definite and indefinite articles (Perfect English Grammar) (Volume 1) 1st Edition
by Seonaid Beckwith
by Robert Victorian Brookgarbolt
każdy średnio ogarnięty brytyjczyk to umie, więc żadne osiągnięcie to nie jest
Przypomniał mi się w twitt Trumpa gdzie niepoprawnie użył słowa "like". Nawet native speaker'rzy mają problem z poprawnym używaniem języka ang a co dopiero osoby uczące się.