Ok, pora na napisanie kolejnej aktualizacji, dojdzie parę nowych tekstów klikania + myślałem nad nowymi decyzjami, jeśli zaś chodzi o pracę, to raczej dojdą w następnym tygodniu. #mirkowaniegra
@DonislawDev: Popraw Pan litrówki ( ͡°͜ʖ͡°) Takiem dostrzegł: „w statykach jest przycisk do tego” - statystykach i w tym samym komunikacie s/usunięcia/usunięcie „dostają chlew i jescze narzekają” - jeszcze „pamiętaj, iż klikanie tez powoduje wzrost forsy” - s/klikanie tez powoduje/klikanie powoduje też/ (no, chyba, że trzeba klikać jakieś tezy( ͡~ ͜ʖ͡°) ) „nieźle, szanuje nawet” - szanuję.
@DonislawDev: hej hej, w Mirkowaniu chyba po aktualizacji coś się zepsuło i mam taką fioletową kulę, która mi mówi, że mam zdobyć 1 poziom pracy u Janusza biznesu, a to już dawno za mną, już jestem programistą i jak włączyłam grę to powyświetlały mi się te początkowe teksty i że jestem zielonką, a ja już bordo zdobyłam
nie wiem czy to u wszystkich tak czy tylko u mnie się zepsuło
@PyraPrzeznaczenia: Dziwne. 1. Praca działa wstecz, w sensie, jeśli ktoś już miał zaliczoną pracę, to nie musi jej ponownie zaliczać (do zadania). 2. To z tymi napisami bardzo dziwne. Nikt takich rzeczy nie zgłaszał, jest Pani odosobnionym przypadkiem.
@DonislawDev aaaaaaaa, no racja, i poszło dalej i wyskakiwaly mi tak jakby dalsze zadania, które i tak już miałam zrobione i teraz zatrzymalo się na takim którego jeszcze nie mam zrobionego, tak jakby dopiero teraz się obudziło :D
@-5tan: Tak to w piwnicy bywa :-} Następna aktualizacja (wyjdzie jeszcze dziś) dodaje cebule + nowe ryzykowne akcje, za <30 minut będę ją wysyłał do sklepów.
@DonislawDev: Morał z tej akcji dla dev-a: Panie, poprawka do UI do rozważenia - nie każda pozna, że ptaszek zzieleniał - zmień Pan ptaszka w czerwony krzyżyk, tak jak się okres w kalendarzyku zaznacza (myślałem o czerwonej kropce, ale różowe gotowe pomyśleć, że to nagrywanie i zaczną poprawiać makijaż) ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡
@DonislawDev: miałem kiedyś kolegę, który znał jednego kolesia, którego brat miał dziewczynę i mówił coś jakoś „jak ona kompiluje kernele, to ja nawet nie”. ( ͡°͜ʖ͡°)
Możesz zmienić, bo to poprawi UI, ale sądzę, że tylko przemęczenie/brak snu sprawiło, że @PyraPrzeznaczenia miała problem. Jakaś taka ciężka noc - ja sam kilkanaście minut wcześniej miałem kłopoty z przypomnieniem sobie hasła, które
@-5tan: Luz, taka zmiana to nie dużo roboty, dużo takich zmian wpada co aktualizację, właśnie poszła kolejna aktualizacja na Amazon + Google Play i jeszcze kompiluje na Online (WebGL). Następnie napiszę jeszcze wpis i idę spać. A jak wstanę to zabieram się za kolejną aktualizację.
@-5tan u mnie problem nie był z przemęczeniem albo z zauważeniem że ptaszek zzieleniał. Mi na początku gry kilka dni temu pojawiło się tylko pierwsze zadanie, potem żadne inne już nie Więc mimo że ptaszek był w nocy zielony to to nie powinno mi się pojawiać, bo pierwsze zadanie odfajkowałam dawno temu, wtedy też był zielony i kliknęłam go i nie pojawiały mi się kolejne zadania. A kolejne zadania poznałam właśnie
Wcześniej nie pojawiały mi się zadania, a powinny. Więc był problem z grą, nie z moim wzrokiem
@PyraPrzeznaczenia: Z tego co kojarzę, to zadania zostały wprowadzone wczorajszą aktualizacją. Wcześniejszy komunikat - ten „dawno temu” - prawdopodobnie był komunikatem dotyczącym zdarzenia „praca” a nie „zadanie”. U mnie w grze takich komunikatów dotyczących zadać pokazało się chyba sześć albo i więcej.Po kolei, jeden za drugim. Komunikaty zadań powinny pokazywać się zgodnie z
@-5tan: @PyraPrzeznaczenia: :P Zmiana dokonana i jest ptaszek i X, coby nie myliło graczy, widzę, iż tutaj się ciekawe dyskusje toczą (aktualizacja wpadnie dziś, ale później).
#mirkowaniegra
Takiem dostrzegł: „w statykach jest przycisk do tego” - statystykach
i w tym samym komunikacie s/usunięcia/usunięcie
„dostają chlew i jescze narzekają” - jeszcze
„pamiętaj, iż klikanie tez powoduje wzrost forsy” - s/klikanie tez powoduje/klikanie powoduje też/ (no, chyba, że trzeba klikać jakieś tezy( ͡~ ͜ʖ ͡°) )
„nieźle, szanuje nawet” - szanuję.
Niestety, limit poprawek błędów wyczerpał się już tym tygodniu, proszę zgłosić błędy ponownie w następnym tygodniu.
i jak włączyłam grę to powyświetlały mi się te początkowe teksty i że jestem zielonką, a ja już bordo zdobyłam
nie wiem czy to u wszystkich tak czy tylko u mnie się zepsuło
Dziwne.
1. Praca działa wstecz, w sensie, jeśli ktoś już miał zaliczoną pracę, to nie musi jej ponownie zaliczać (do zadania).
2. To z tymi napisami bardzo dziwne.
Nikt takich rzeczy nie zgłaszał, jest Pani odosobnionym przypadkiem.
A mam to już dawno za sobą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_TmmL3dJOYuBd0zifkgMZIMpFZheprOCD.jpg
PobierzAj, kliknij Pani ten przycisk na dole ;p
Jak coś jest niespełnione, to jest on wyłączony.
:-}
Ale żeby niebieski bordo musiał uczyć różową pomarańczkę klikać myszką? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tak to w piwnicy bywa :-}
Następna aktualizacja (wyjdzie jeszcze dziś) dodaje cebule + nowe ryzykowne akcje, za <30 minut będę ją wysyłał do sklepów.
;p
No teraz kompiluje nową wersję, ale w następnej to zmienię.
@DonislawDev: miałem kiedyś kolegę, który znał jednego kolesia, którego brat miał dziewczynę i mówił coś jakoś „jak ona kompiluje kernele, to ja nawet nie”. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Możesz zmienić, bo to poprawi UI, ale sądzę, że tylko przemęczenie/brak snu sprawiło, że @PyraPrzeznaczenia miała problem. Jakaś taka ciężka noc - ja sam kilkanaście minut wcześniej miałem kłopoty z przypomnieniem sobie hasła, które
Luz, taka zmiana to nie dużo roboty, dużo takich zmian wpada co aktualizację, właśnie poszła kolejna aktualizacja na Amazon + Google Play i jeszcze kompiluje na Online (WebGL). Następnie napiszę jeszcze wpis i idę spać.
A jak wstanę to zabieram się za kolejną aktualizację.
@PyraPrzeznaczenia: Z tego co kojarzę, to zadania zostały wprowadzone wczorajszą aktualizacją. Wcześniejszy komunikat - ten „dawno temu” - prawdopodobnie był komunikatem dotyczącym zdarzenia „praca” a nie „zadanie”.
U mnie w grze takich komunikatów dotyczących zadać pokazało się chyba sześć albo i więcej.Po kolei, jeden za drugim.
Komunikaty zadań powinny pokazywać się zgodnie z
:P
Zmiana dokonana i jest ptaszek i X, coby nie myliło graczy, widzę, iż tutaj się ciekawe dyskusje toczą (aktualizacja wpadnie dziś, ale później).