Najwyższy szczyt to 20k, kolejny już niższy jaki był w trendzie spadkowym to 17,3k. Nadal jesteśmy w trendzie spadkowym, w tej chwili następuje korekta silnego spadku. Jeśli przejdziemy 15k (na rysunku oznaczone szarą elipsą) i zaczniemy dalsze wzrosty -> przełamany trend spadkowy. Po osięgnięciu poziomu 15k jest jednak spora szansa, że wykres będzie podążał dalej w kierunku spadków i kolejny dołek przypada w okolice $6k-$7k USD
@szcz33pan: W sumie spoko, nie jestem fanem kresek ale widzę po drodze 3 opory. Na razie sprawdzamy pierwszy.
Kolejny to okolice $14500- $15000, jak uda się go przebić to jest szansa na odwrócenie trendu. Ale do tego długa droga, najpierw trzeba pójść nad $13000
@szcz33pan: Mam swoje, prostsze. Narysowane wczoraj. Jesteśmy w granicznym punkcie mniejszego trendu a przy okazji na oporze. Kolejny etap to Jak napisał Smule, $14500- $15000. Jak widać różne metody a efekt ten sam.
@Non_vincere_te: no ten mniejszy trend pewnie zostanie easy przełamany nawet bez retestu. Teraz na obecnej h4 rysujemy kształt, który pewnie będzie cieniem zielonej świeczki (⌐͡■͜ʖ͡■) edit. LOL od 13 będzie nowa świeczka, wiec pewnie na tej już nic ciekawego się nie wydarzy.
@Non_vincere_te: @Rihter: @Smule: @Seid: Chyba już ostatnia aktualizacja tej formacji. Przesunąłem obszar przełamania oporu na ten tydzień. Jeśli ma to nastąpić to właśnie w tym momencie i to z impetem, wówczas będzie można przestawić swoje myślenie ze "spadków" na "początek wzrostów". Akurat udało się trafić z czasem dołka na poziomie $6k co jest przypadkiem. Poziom tej ceny był jak najbardziej technicznie do przewidzenia. Możliwy jest też scenariusz, w
Wygląda na to, że rynek wybrał kierunek na południe ( ͡°ʖ̯͡°) Jak mogliście zobaczyć był dość wyraźny ruch ceny w tym szarym obszarze decyzyjnym. Jednak ja wtedy nie byłem jeszcze przekonany co do spadków. Czasem tak się robi fałszywe wybicie/odbicie. Ktoś ma nadzieje na jakiś ruch ceny. Usawia wąskiego stopa - cena wraca i łapie wszystkie SL. Zatem
@Non_vincere_te: @Rihter: @Smule: @Seid: Przebiło opór, ale bez impetu, odbiło się od strefy wyznaczonej przez poprzedni szczyt. Do końca tygodnia raczej spadkowo.
@Non_vincere_te: @Rihter: @Smule: @Seid: Zareagowała pierwsza strefa popytowa (na zielono) Pamiętajcie, tą nitką otwieramy oczy niedowiarkom. Ktoś tu jeszcze zagląda czy prowadzę już tylko dziennik sam dla siebie?
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#film #lotr Żona pojechała na majówkę do swoich rodziców, niestety nie mogłem z nią jechać, co za pech, bo coś mnie tak #!$%@?ło w kostkę tak, że ta spuchła, że jest równa z łydka.No cóż, trzeba sobie jakoś radzić.
#kryptowaluty #bitcoin
Jak wam się podoba mój bohomaz ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
Najwyższy szczyt to 20k, kolejny już niższy jaki był w trendzie spadkowym to 17,3k.
Nadal jesteśmy w trendzie spadkowym, w tej chwili następuje korekta silnego spadku.
Jeśli przejdziemy 15k (na rysunku oznaczone szarą elipsą) i zaczniemy dalsze wzrosty -> przełamany trend spadkowy. Po osięgnięciu poziomu 15k jest jednak spora szansa, że wykres będzie podążał dalej w kierunku spadków i kolejny dołek przypada w okolice $6k-$7k USD
#wrozeniezfusow ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kolejny to okolice $14500- $15000, jak uda się go przebić to jest szansa na odwrócenie trendu. Ale do tego długa droga, najpierw trzeba pójść nad $13000
Jak widać różne metody a efekt ten sam.
Teraz na obecnej h4 rysujemy kształt, który pewnie będzie cieniem zielonej świeczki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
edit. LOL od 13 będzie nowa świeczka, wiec pewnie na tej już nic ciekawego się nie wydarzy.
Komentarz usunięty przez autora
Chyba już ostatnia aktualizacja tej formacji. Przesunąłem obszar przełamania oporu na ten tydzień. Jeśli ma to nastąpić to właśnie w tym momencie i to z impetem, wówczas będzie można przestawić swoje myślenie ze "spadków" na "początek wzrostów". Akurat udało się trafić z czasem dołka na poziomie $6k co jest przypadkiem. Poziom tej ceny był jak najbardziej technicznie do przewidzenia. Możliwy jest też scenariusz, w
Wygląda na to, że rynek wybrał kierunek na południe ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak mogliście zobaczyć był dość wyraźny ruch ceny w tym szarym obszarze decyzyjnym. Jednak ja wtedy nie byłem jeszcze przekonany co do spadków. Czasem tak się robi fałszywe wybicie/odbicie. Ktoś ma nadzieje na jakiś ruch ceny. Usawia wąskiego stopa - cena wraca i łapie wszystkie SL. Zatem
Kreski nadal w grze. Cena musi wybić kanał i szczyt z 20 lutego (około $11,8k) i zacznę być pro wzrostowy.
Przebiło opór, ale bez impetu, odbiło się od strefy wyznaczonej przez poprzedni szczyt. Do końca tygodnia raczej spadkowo.
No to niezła konsola nam się szykuje
Zareagowała pierwsza strefa popytowa (na zielono)
Pamiętajcie, tą nitką otwieramy oczy niedowiarkom. Ktoś tu jeszcze zagląda czy prowadzę już tylko dziennik sam dla siebie?